20.8 C
София
сряда, юли 24, 2024

Само в Novinite-Dnes.eu: Ето го новия лидер на „Да, България”

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Новият лидер на партията с цял файтон избиратели „Да, България” ще бъде „пълното момче” Ивайло Мирчев, докладва пред Novinite-Dnes.eu информатор от жълтопаветния сектор. Той сяда в стола на Христо Иванов, който подаде оставка като лидер на „Да, България“ и се отказа от депутатския си мандат веднага след изборите на 9 юни. Причина за решението му стана изборното падение на ПП-ДБ.

Novinite-Dnes.eu до Ивайло Мирчев: Жена ти знае ли за Деси Николова? (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Повод за новината стана опасно близката връзка на Ивайло Мирчев с ревливата протестърка, влюбена в благите постове – Десислава Николова, за която вече ви разказахме в няколко дописки.

Именно Деси Николова, спрягана в миналото като неприлично близка до женения Христо Иванов, е фигурата, около която се навъртят двамата тъмносини политически колоси, смее се източникът на Novinite-Dnes.eu.

СХЕМИ в Novinite-Dnes.eu: Деси на Ивайло Мирчев се намърда при архитект №1 Здравко Здравков (II част + СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Проверка по рама

Христо Иванов е човекът, дал мощен тласък на Десислава и нейната политическа кариера – направи я лидер на младежката ДБ, после кандидат-кмет на Банкя, а доскоро бе и фактор в политическия кабинет на Министерството на електронното управление, където снимаха кодовете със зам.-министъра Михаил Стойнов.

Абсурд в Novinite-Dnes.eu: Деси Николова дирижира ПП-ДБ „калинките”, докато е в болнични от декември (СНИМКИ)

Вече разкрихме, че палавата Деси притежава два мерцедеса, които уж били от приятеля ѝ Ивайло Мирчев. Източникът на Novinite-Dnes.eu, обаче, разкри, че скъпите коли може да са купени от маминка, която от 30 години работи в Агенция „Митници” и е проверявала „Лукойл” още по времето на Ваньо Танов.

Вероятно оттук е и течът на информация за „Лукойл” към Христо Иванов, смята източникът ни.

Очаквайте нови разкрития за ДБ резила само в Novinite-Dnes.eu

Материалът Само в Novinite-Dnes.eu: Ето го новия лидер на „Да, България” е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Магазин за Акумулатори

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ