24.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

Само в Novinite-Dnes.eu: Ивелин Михайлов измамил лидерката на „Величие” Албена Пекова с €84 000, тя живее в барака

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Официалната лидерка на партия „Величие” Албена Пекова е била измамена от „идеолога” Ивелин Михайлов с 84 000 евро, затова дамата в момента живее в барака с външен нужник, научи ексклузивно Novinite-Dnes.eu от депутат в 50-ото Народно събрание.

Само преди дни Пекова звъняла на случаен телефон на администрация в НС, за да пита кога ще се изплаща партийната субсидия.

Служителката ѝ обяснила какъв е редът, от кого зависи и какви формуляри се попълват. Тогава чисто по женски и емоционално Пекова споделила, че има жизнено важна нужда от парите, защото, преди три години била продала единствен имот за 84 000 евро, които „инвестирала” в село Неофит Рилски с обещание от Ивелин Михайлов за красива къща с 2 декара двор.

Оттогава, обаче, била принудена да живее в полусрутена барака с външен нужник. Служителката на парламента обяснила на Албена Пекова, че държавната партийна субсидия се изплаща всяко тримесечие и ако документите бъдат подадени в срок, би следвало в края на август- началото на септември да бъде изплатен първият транш – от около 200 000 лева.

Материалът Само в Novinite-Dnes.eu: Ивелин Михайлов измамил лидерката на „Величие” Албена Пекова с €84 000, тя живее в барака е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Проверка по рама

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ