32.8 C
София
петък, юни 21, 2024

Само в Novinite-Dnes.eu: Олигархът Добромир Гущеров разпродава бизнеса – пусна хотел за 5,7 млн. лева

ПРОЧЕТИ СЪЩО

61-годишният червен олигарх Добромир Христов Гущеров разпродава имуществото си, научи Novinite-Dnes.eu. Новината дойде от справка в Имотния регистър.

Миналата седмица, например, бившият БСП депутат е договорил продажбата на фирмата си „Данубе Турс”, чийто основен актив е хотел „Danube” в центъра на Силистра.

Проверката на Novinite-Dnes.eu установи, че в управата на дружеството участват Добромир Гущеров, втората му съпруга Диана Димитрова Гущерова и Донка Петрова Янева.

Засега е ясно, че акциите ще закупи фирмата на никому неизвестния Крум Стоянов Крумов от Силистра – едноличен собственик на фирма „Рокенрола” ЕООД.

Наш източник поясни, че цената на сделката е за около 5 700 000 лева.

Проверка по рама

Според информацията, с която разполагаме, преди 4 дни – на 16 май, четвъртък, е вписана ипотека върху хотела, за да се гарантира плащането на акциите от фирмата на Крумов към Гущеров.

Наскоро в жълтата преса плъзна мълвата, че синът на червения олигарх – Християн Гущеров, е съумял да профука на комар и за луксозен живот със съпругата си Светлана Василева – Гонзовица смайващата сума от над 20 милиона лева, при това само за последните 4 години.

Материалът Само в Novinite-Dnes.eu: Олигархът Добромир Гущеров разпродава бизнеса – пусна хотел за 5,7 млн. лева е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ