20.2 C
София
вторник, юли 16, 2024

Само в Novinite-Dnes.eu: Сменят шефа на пробитата НСО, двама с най-големи шансове

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Безспорно пробитата Национална служба за охрана (НСО), в която безобразията вървят с лавинообразна стъпка под ръководството на неадекватния ген. Емил Тонев, ще има ново ръководство, научи Novinite-Dnes.eu от източник в президентството.

Заплаха за Румен Радев в Novinite-Dnes.eu? Пробив в сигурността със „захарна афера” в НСО (I част)

Службата, която е подчинена на Румен Радев, вече боде като трън очите на държавния глава, който най-сетне кандисал да смени Емил Тонев, за пореден път доказва своята абсолютна некомпетентност със четирите „захаросани” коли на спецслужбата, с които се води самият президент.

Затова и на „Дондуков” №2 вече се обсъждат две имена за нов началник на държавните охранители.

Новина на Novinite-Dnes.eu: Корупционен скандал тресе НСО (СНИМКИ)

Проверка по рама

Единият фаворит е Божидар Баташки – дългогодишен служител, ползващ се с подкрепата на голяма бизнес дама, която е била много впечатлена от големия професионализъм на служителя.

Другият фаворит за поста началник на НСО е Тодор Василев, който заема ръководна длъжност в службата. Лошото е, че е завършил начална педагогика с успех среден 3.34. Независимо от това, както самият той твърди, съпругата му е много близка със съветника в президентството Димитър Стоянов. Според Василев жена му и Димитър Стоянов всяка седмица по два-три пъти след края на работния ден обсъждали стратегия за развитието на служба военна полиция.

Странното е, че това обсъждане в края на работния ден продължава вече повече от година. Явно стратегията е сложно нещо. Под сурдинка служители от НСО твърдят, че това им прилича на сценарии за филм за възрастни.

Novinite-Dnes.eu до Румен Радев: Шефът на НСО кадрува в ДАТО през „анаболна цветарка” – своя кумец

Във Военно-окръжна прокуратура са в потрес от факта, че не смогват да вземат показания от десетките служители поради издънките за последните два месеца. Обсъжда се даже дали да не се направи временен денонощен прокурорски пункт за вземане на показания.

Материалът Само в Novinite-Dnes.eu: Сменят шефа на пробитата НСО, двама с най-големи шансове е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Магазин за Акумулатори

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ