22.8 C
София
петък, юни 14, 2024

Само в Novinite-Dnes.eu: Вижте имената на полицаите, които делят кинтите на „Кулата” под чадъра на Иво Бебето (СПИСЪК)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Разпределянето на кинти на ГКПП „Кулата” продължава! Въпреки трите видеоклипа с очевадна размяна на пачки от униформени гранични полицаи, които Novinite-Dnes.eu единствен публикува, потокът от евробанкноти не спира, а държавата в лицето на МВР и прокуратурата са изпаднали в нокдаун.

Въпреки бездействието на всички отговорни институции Novinite-Dnes.eu ще продължи своето разследване, което засега води към чадър, опънат от шефа на Регионална дирекция „Гранична полиция“ в Смолян Ивайло Стоянов – Иво над подчинените му гранични ченгета на Кулата.

Престъпленията на ГКПП-то продължават, сякаш нищо не се е случило – делбата на банкноти върви след всяка смяна.

Лицата, участващи в публикуваните от нас клипове, са по работните си места и продължават да събират кеш за Бебето, категоричен е униформен източник на Novinite-Dnes.eu, очевидец на корупционната схема.

За да подтикнем държавата най-сетне да си влезе в ролята, ще дадем още един огромен коз в ръцете на заспалите институции – имената и длъжностите на участниците в скандалните видеа:

Проверка по рама

ТРЕТО ВИДЕО в Novinite-Dnes.eu: Граничен полицай от ГКПП „Кулата“ тъпче джобовете с пари (СКРИТА КАМЕРА + СНИМКИ)

Атанас Георгиев – началник на ГКПГ1, за когото развалят кеш за подаръци

Ламбро Ламбрев – началник на смяна

Георги Николов– зам.-началник смяна

Novinite-Dnes.eu до МВР и ДАНС: Нова скрита камера улови ченгета да делят плячка в евро на ГКПП „Кулата” (БРУТАЛНО ВИДЕО)

Силва Гергова – вече пенсионер

Магазин за Акумулатори

Борис Велев – полицай

Христо Владимиров – полицай

Росен Динев– полицай

Ангел Балев – полицай

Йоан-Коста Ломбордоков – полицай, който заедно с Николай Сливков, също полицай, носят КЕША на Иво Стоянов – Бебето

Лазар Тимов – експерт

Кирил Бузов – експерт

Мая Трендавкова – оператор, която отдавна трябваше да е в пенсия, но тъй като следи всичко и докладва на Бебето и взима от пая, я държи незаконно на КПП-то

На вниманието на МВР, ДАНС и прокуратурата: Ето как гранични ченгета делят пачки на ГКПП „Кулата” (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО + СНИМКИ)

Източникът под пагон бе категоричен, че Иво Бебето е срам за цялото МВР и това се твърди дори по високите етажи в министерството. Въпреки това и предходният министър Иван Демерджиев се оказа безсилен и не можа да го махне от служба и да го предаде на правосъдието, макар да има документирани изказвания на министъра срещу шефа на „Гранична полиция” Смолян.

Очаквайте ВИДЕО №4 от ГКПП „Кулата”, за да видите нови герои и камари евро от корупция в ръцете на гранични полицаи – само в Novinite-Dnes.eu

Материалът Само в Novinite-Dnes.eu: Вижте имената на полицаите, които делят кинтите на „Кулата” под чадъра на Иво Бебето (СПИСЪК) е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ