България

Само в Новините Днес: ГЕРБ стои зад протеста на Костя Копейкин, мишени са Румен Радев и Бойко Рашков (говори ОЧЕВИДЕЦ + СНИМКИ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Протестът на Костадин Костадинов и партия „Възраждане”, който днес блокира центъра на София, изобщо не е срещу зеления сертификат. „Недоволството” е срещу президента Румен Радев, срещу вътрешния министър Бойко Рашков и новата власт и е директно организирано от ГЕРБ.

Новината сподели пред Новините Днес човек от върховете на „Възраждане”, омерзен от задкулисието и сервилността на партийния вожд, познат и като Костя Копейкин заради проруските си залитания. Както вече съобщихме, партийният вожда с претенции за патриотар №1 дни преди „бунта” е бил на инструктаж в „зайчарника” на Бойко Борисов в Банкя…

Като доказателство ни бяха представени две снимки на една и съща жена, която на първия кадър през 2014-а държи плакат „Ние сме със Бойко, ние сме със ГЕРБ” по време на демонстрация срещу кабинета „Орешарски“, без да коментираме неграмотността на надписа, а на днешния протест същата дама вее призив „Зелени чорапи + зелен паспорт = зелен фашизъм”, с което се надява на атака срещу кабинета, в който Буци не успя да се намърда напук на купения вот.

Протестиращата лелка в защита на ГЕРБ през 2014-а….

„Нещата в общи линии са ясни – Костадин Костадинов действа като функция на бившите управляващи. Т.нар. бунт е инфантилизиран, това е съвсем очевидно, имайки предвид в кои медии се пропагандира.

Проверка по рама
…седем години по-късно е срещу „зеления сертификат“

Слуга на ГЕРБ в Новините Днес: Костя Копейкин на инструктаж при Бойко дни преди „бунта”(РАЗКРИТИЯ)

Не е трудно човек да свърже две и две – недоволството на „Възраждане” всъщност е недоволство на бившите управляващи срещу сегашните и по-точно срещу някои представители на новата власт.

Всеки човек с малко анализаторски умения може да види – идеята е да се мъти водата, да се предизвикат сблъсъци, да се пише за репресии от новата власт срещу протестиращите как действа „сталинистът” Рашков”, обясни информаторът на Новините Днес.

Цялото „недоволство“ на хората на Копейкин е с цел да ескалира напрежението и да принудят полицията да реагира, а после патриотарите да обвинят Бойко Рашков в услуга на Баце

По думите му „народният гняв” на „Възраждане” търси провокация, която впоследствие да се пришие като червена точка на вътрешния министър.

„Това е очевидно. Забележете сериозната логистика с автобуси от цяла България, а не е ясно кой плаща, подозренията са в посока бившата власт…”, подчерта „възрожденецът” с изричната уговорка да запазим името му в анонимност.

„Има и друго – структури на ГЕРБ в Плевенско и София, а доколкото чувам – и в други градове, са се влели в протеста на „Възраждане”. Това личи и от партийната активност на тези структури в социалните мрежи.

Магазин за Акумулатори

Дотук с патриотизма на Костадин Костадинов, при него идеята е изродена в необолшевизъм, меркантилност, патологичното му желание да изпъкне политически, което е детската му мечта и за което не подбира сили и средства”, бесен е активистът на партията на Копейкин.

Източникът на Новините Днес е категоричен, че зад акцията прозира желанието на Костадин Костадинов да омаскари всяко едно обществено притеснение в тясно партийна цел.

Материалът Само в Новините Днес: ГЕРБ стои зад протеста на Костя Копейкин, мишени са Румен Радев и Бойко Рашков (говори ОЧЕВИДЕЦ + СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button