16.8 C
София
неделя, май 28, 2023

Само в Новините Днес: Иван Гешев и Васил Божков с общ фронт срещу ГЕРБ – договорка връща Черепа като защитен свидетел?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Войната за превзетата от ГЕРБ държава получава нов обрат! Източник на Новините Днес твърди, че изказването от днес на милиардера-беглец Васил Божков, че е готов да се върне у нас като защитен свидетел на прокуратурата, далеч не са хвърлени думи на вятъра.
Според слух от последните дни има тайна договорка между прокурор №1 и рекетирания от шайката бизнесмен за неговото завръщане, за да роди общ фронт срещу мафията ГЕРБ.

„Наглостта на (Бойко) Борисов отстъпи пред страха му. Има защо да се страхува. Готов съм да се върна в България като защитен свидетел“. Това обяви във вторник хазартният бос на фона на започналата война между главния прокурор Иван Гешев и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.
Съобщението на Божков, който се укрива в Дубай от три години насам след като бе рекетиран за 60 млн. лева, е оферта, която може да превърне живота на Бойко Борисов и кликата около него в истински ад. Само преди ден бизнесменът публикува следното послание към главния прокурор: „Понякога разкаялият се грешник може да бъде по-ценен от светец“, визирайки Гешев.

Ако прокуратурата се навие на сделката, присъдата на Бойко Борисов и криминалния му кръжец може да се смята за подписана, коментира мълвата информаторът на Новините Днес.
При връщане на Васил Божков Новините Днес ще затвори кръга – ние първи съобщихме за бягството на бизнесмена от лапите на хунтата, сега първи публикуваме и вариантът за неговата реабилитация.

Проверка по рама

Материалът Само в Новините Днес: Иван Гешев и Васил Божков с общ фронт срещу ГЕРБ – договорка връща Черепа като защитен свидетел? е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ