България

Само в Новините Днес: Кметицата на ГЕРБ в Крумово върти див семеен бизнес с обществени поръчки (ето я Румяна Самоковарева + ДОКУМЕНТИ и СНИМКИ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Кметицата на ГЕРБ в пловдивското с. Крумово Румяна Самоковарева трупа криминални пачки точно като Бойко Борисов – благите обществени пръчки се дават на „наши” фирми, в случая на съпруга ѝ, и така 50-годишната хитруша превърнала селото в арена на див семеен бизнес, разкри ексклузивно източник на Новините Днес.

Кольо и Румяна се изживяват като селски феодали под чадъра на ГЕРБ

Така в рамките на два мандата гербаджийката вдига къща като прогимназия и паркира едно БМВ за цвят отпред със скромната заплата от 1260 лева, категоричен е информаторът ни.

В опита да запуши устата на медиите, Самоковарева завежда дело срещу своя съселянин Димитър Толев, разкрил скандалните ѝ далавери пред регионален пловдивски сайт.

На 7 февруари 2020-а, обаче, Пловдивският районен съд признава за невинен 46-годишния Димитър Толев от с. Крумово, разказал пред местен инфосайт за кражбите на наглата кметица от ГЕРБ – 50-годишната Румяна Самоковарева.

Проверка по рама

Само в Новините Днес: Кметица от ГЕРБ вдигна половин декар палат със заплата 1260 лв., магьосница ли е Румяна Самоковарева или пощипва като Бойко? (СНИМКИ)

Гербаджийката завежда дело за клевета, но съдът я порязал, с което задочно е призната нейната престъпна роля.

Съдът дори решава, че клеветничката трябва да заплати 700 лева на Димитър Толев, които той похарчил за адвокатски хонорари.

Пред информационният сайт Толев описал плачевното състояние на пътищата в село Крумово и изказал обоснованото предположение, че парите за инфраструктура се крадат в посока кмета Самоковарева.

Освен това гербапотичката за два мандата не е направила нищо за общото благо, а само за своето – например разрушила тото-пункта и на негово място построила заведение, което дала на свой приятел.

За капак очевидецът обяснил, че голяма част от обществените поръчки на общината се възлагали на фирма „Пакт” ЕООД, собственик на която е…съпругът на коварната Самоковарева – 53-годишният Кольо Иванов Самоковарев.

Магазин за Акумулатори

Тарикатът стои зад още една фирма – КИСРИС-КОЛЬО ИВАНОВ ЕТ, показа проверката на Новините Днес в Търговския регистър. И двете дружества са негова еднолична собственост.

Далаверата вървяла по хитра схема с преотдаване – например фирмата „ВХВ” ООД на Христо Вълчев Иванов спечелила поръчката за строеж на пенсионерски клуб в с. Крумово, но той възложил УСТНО работата да бъде изпълнена от кметската фирма „Пакт” ЕООД.

Материалът Само в Новините Днес: Кметицата на ГЕРБ в Крумово върти див семеен бизнес с обществени поръчки (ето я Румяна Самоковарева + ДОКУМЕНТИ и СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button