България

Само в Новините Днес: Корнелия бута Калоян Регото за вицепремиер! „Политологът” изплашен, че Бойко Рашков остава МВР шеф и ще чегърта шайката

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Престъпната договорка на Корнелия и Бойко срещу правителството на Румен Радев почва да личи от Космоса покрай изявите на техните проксита – първо Тома Биков атакува президента, а сега представящият се за политолог Калоян Методиев – Регото се включи в мръсната кампания с тезата, че било много опасно министри от служебния кабинет да продължат да чегъртат шайката и в редовния.

ИСТИНАТА зад оставката: ГЕРБ потвърди за сделката с Корнелия Нинова (вижте думите на Тома Биков, който пращаше Бойко в затвора)

Естествено, изританият от „Дондуков” 2 бивш съветник визира омразния Бойко Рашков, разковал кочината на ГЕРБ-ДПС-БСП с купения вот и така провалил поредното влизане на Бацетата във властта през задния вход.

Само в Новините Днес: Ето кой реди листите на БСП и поведе война с Румен Радев – бившият седесар Калоян Методиев

Проверка по рама

Запознат с интригите в БСП източник разкри и защо Калоян Методиев брани Корнелия като Матросов на амбразурата – Нинова, макар и в оставка, му е обещала, че ще го пласира за вицепремиер!

Само преди минути най-близкият до Корнелия, която, вслушвайки се в съветите му е на път да изпадне от политиката, „анализира” актуалната ситуация като шеф на институт „Рего”:

„Ще е някаква сглобка, която да роди кабинет след два неуспешни парламента. Това е преходна конструкция, която да стабилизира държава, икономика и здравна система.

Удар на Новините Днес: Ето го тролския офис на Корнелия – оттук плюят Румен Радев и всички, които пречат на любовта ѝ с Бойко и Доган (СНИМКИ + ИМЕНА)

Виждам една опасност, която е в опитите на президента Румен Радев да вкарва министри от служебния кабинет в редовния – през ПП.

Това е подмяна на вота, политически инженеринг и намеса в изпълнителната власт. Това може да минира преговорите”, очаквано подхвана „политологът” опорките на Бойко.

Магазин за Акумулатори

Калоян Методиев не пропусна да изкаже и тантрата, която пеят от сутрин до вечер ГЕРБ и ДПС – че президентската институция се опитва да концентрира в себе си цялата власт в държавата:

„Отговорността, която ще се носи от управляващите тази зима, ще е много тежка. По-добре ще е цената да бъде платена от нещо междинно като правителство, в което президентската институция да има задкулисна роля през вътрешната опозиция в БСП, през служебни министри и през ПП.

Само в Новините Днес: Ето ги тайните спонсори на Корнелия Нинова – червен милионер и ромският бос Иван Ангелов – Градуса

Президентът трябва да бъде стабилизиращ фактор, а не да се превръща в център на властта в държавата. И в един момент да се опитва да концентрира цялата власт, това нещо ще свърши зле”, вещае прокисто на Корнелия, без да събере смелост нито веднъж да каже името, което побърква Баце и неговите добре платени слуги – Бойко Рашков.

Материалът Само в Новините Днес: Корнелия бута Калоян Регото за вицепремиер! „Политологът” изплашен, че Бойко Рашков остава МВР шеф и ще чегърта шайката е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button