България

Само в Новините Днес: Лакеят на ГЕРБ Георги Харизанов и бившият лидер на СДС Борис Марков се подиграват на изританата Мата Хари Натали (ВИЖТЕ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Един от най-старателните подмазвачи на Бойко Борисов – титулуваният като „политолог” осъден бивш шеф на „Напоителни системи” Георги Харизанов, открито се подиграва на Натали след раздялата с Баце.

Майтапите с Натали започва Борис Марков, бивш лидер на партенката на ГЕРБ – СДС, който открито се присмива на детронираната Мата Хари с пост във фейсбук, в който обсъжда поведението ѝ по време на живо предаване и дава „ценни” напътствия за това как трябва да се държи блондинката.

ББ официално е минало за Натали: Вече съм на Чомката, редовно спя у тях (ПОРЕДЕН ЧАТ на блондито)

Отдолу се редят нахилени емотикони, един от които е на трубадур №1 на ББ Жоро Тръбата. Вероятно раздялата на Наталка с Шугър деди от Банкя е повлияло и на отношението на сервилния иначе Харизанов към бившата фаворитка в спалнята на ББ, пише източникът на Новините Днес.

Проверка по рама

Първо в Новините Днес: Натали Т. омая фермер-милионер, ББ си хвана нова Мата Хари – водеща в bTV

Както първи писахме ББ и Натали вече са официално разделени. На прощаване разочарованият от голямата уста на блондинката БиБиКинг ѝ подарил последният модел iPhone и турил точка на двугодишното интимно забавление.

ПИРУЕТ в Новините Днес: Натали подкрепя Румен Радев, мъсти на ББ за раздялата

Сръчната златотърсачка не стоя „на сухо” дълго време – блондито вече оплете в мрежите си поредния богаташ, макар и не от калибъра на ББ – земеделеца Стилян Чомаковски – Чомката.

Мълвата носи, че Шугър деди също се е уредил с нова Мата Хари пак от тв гилдията – спалнята на ББ вече топлела известна водеща от bTV.

Материалът Само в Новините Днес: Лакеят на ГЕРБ Георги Харизанов и бившият лидер на СДС Борис Марков се подиграват на изританата Мата Хари Натали (ВИЖТЕ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button