5.7 C
София
неделя, декември 10, 2023

Само в Новините Днес: Мафията на Емо Фаса сече до голо в Етрополе! Градът се събуди – на 5 ноември гони кмета-братовчед

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Мафията на бившия депутат Емил Димитров – Емо Фаса, сече до голо в частния си град Етрополе. Изританият от политиката схемаджия държи юздите на града през своя кмет – братовчеда Димитър Димитров, поради което години наред всичко тук зависи от Емо Фаса и фамилията му.
Йордан Гаврилов от Партията на зелените съобщи, че направил проучване по Закона за достъп до обществената информация, от което научил няколко неща:

Новините Днес пита Сарафов: Емо Фаса държи ли прокуратурата в Етрополе?

– Факт е, че общината под кубинката на братовчеда на Емо Фаса е давала суми на приближени лица. Превеждани са пари на „Етрополски бук“ ЕООД и „Инчип – 97“ ЕООД. Първата е на кметския брат, който се казва Емил Радославов Димитров, фирмата добива дървесина от горите на нашата община. Същата тази дървесина впоследствие продава на… общината.
– Същото юридическо лице е определено за концесионер на ловни стопанства на територията на община Етрополе – „Отоките“, БИСД „Езерище“ и „Коларското“. Друга фирма на кметския брат Емил Димитров – „Инчил – 97“, реализира огромни обороти, голяма част от които отново са в общината.

Полицейска сводка в Новините Днес: Емо Фаса е от СИК, става депутат с купен ромски вот (I част)

– Към днешна дата същата е ситуацията и със свързаната с кметския брат фирма „Маридел 2012“ ЕООД. Тя се грижи за облика на община Етрополе и изпълнява около 80 процента от обществените поръчки. Собственичка на тази фирма се води Йоана Димитрова, която пък е обвързана с „Екологика“, в която Емил е един от съдружниците. Разбира се, че е налице очеваден конфликт на интереси. Получава се огромна обвързаност на лица, призна Йордан Гаврилов.
За щастие след вота в неделя има добра новина – Етрополе се събуди и въпреки купуването на гласове за братовчеда на Емо Фаса води неговият опонент инж. Владимир Александров, кандидат за кмет от МК „БСП за България“ и „Правото“.

Проверка по рама

Братовчедът на Емо Фаса – Димитър Димитров, губи изборите въпреки масовото купуване на гласове и заспалото МВР

За инж. Владимир Александров са гласували 3 034 избиратели или 47,89%, а за мафията около Димитър Димитров – 2 676 избиратели или 42%.
Ето и няколко коментара, които Новините Днес събра от регионален сайт под новината за балотажа на 5 ноември:

– На 5 ноември излезте и гласувайте! Осъзнайте се, Етрополе, нека заедно спрем да сме частен град! Да разкараме най-накрая мафията от нашата община, стига ни толкова от мафиотската фамилия Димитрови.

– Нека другата седмица /5.11.2023/ всички етрополци да излязат и подкрепят Владо Александров за кмет на Етрополе. Нека покажем, че етрополците не се продаваме за 50 лв. Братя „Галеви“ /комарджийте/ в Етрополе трябва да си ходят и да дават обяснение пред прокуратурата.
ЗЛАТНА МИНА за малцина: Етрополе – частният град на родата на Емо Фаса (РАЗКРИТИЯ)

– Откакто Димитров е кмет, зимата улиците се чистят зле. Тротоарите и пътеките по центъра не се чистят. Лятото улиците буренясват около бордюрите и тези, които са дошли да чистят, се подпират. Водата е ужасна и почти всяка улица е разкопана. Изключиха възрастни нуждаещи се от получаване на храна от патронажа. Бездомни кучета по улиците. Почти всеки си разхожда любимеца без каишка. Къде е контролът? Заря, музика и кучешки лай по нощите. Смрад се носи от бук. Пияни, дрогирани, без номера по улиците. Масово каране с превишена скорост по почти всички булеварди. Кметът да си ходи!

– Всички етрополци знаят кои раздават пари за Димитър и полицията знае, но защо ли нищо не се случва?

Магазин за Акумулатори

– Как се копират къщи в Гърция и вили в Рибарица, как се свличат дърва и вила в Горунака и апартамент в София с крадене!
– Етрополци, крайно време е да се надигнете срещу тези паразити /комарджии/. Те съсипаха и източиха града. Владо, с теб сме

– Хайде да си говорим истината, искате ли? За братовчеда на Емо Фаса Димитър Димитров се раздават пачки по стотачки. Поне да бяха казали на ромите от махалата да не се хвалят, че им е раздавано.

– Димитър Димитров пак ще спечели благодарение на братовчед си Емо Фаса, който раздава пари за гласове а полицията, която слугува на кмета, пак ще си затварят очите.
– Димитър Димитров няма да спечели въпреки парите на братовчед си, които раздават, защото на етрополци им писна и от батко, и от братко, и всички около тях! Срещу гласа народен колкото и пари да хвърлят, няма как да спечелят. Достатъчно показателно е какви глупости продължават да пишат и правят вместо да са по-ниски от тревата.

Материалът Само в Новините Днес: Мафията на Емо Фаса сече до голо в Етрополе! Градът се събуди – на 5 ноември гони кмета-братовчед е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ