България

Само в Новините Днес: Менторката на Руди Гела вкарана в играта от депесар (досието на Виктория Василева)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Виктория Василева, която вкара в политиката своя опасно близък любимец Радостин Василев – Руди Гела, е влязла в голямата игра благодарение на депесар, разкри Новините Днес от тайното досие на 50-годишната русенка

Проучването е установило, че в миналото Виктория е била много активен и деен член на Съюза на демократичните сили (СДС/ ОДС), където е била дори председател на младежката структура, лансирана за поста от тогавашния главен секретар Христо Бисеров, впоследствие дългогодишен депутат от ДПС.

Василева е била и най-младият депутат в 38-ото Народно събрание (1995-1999 г.) избрана от Козлодуй. Характерно за народният представител Василева е, че не е била запомнена с нищо за четири години в парламента.

През 2001 г. Христо Бисеров си подава оставката като главен секретар и веднага след това от областната организация на СДС във Враца депозират писмо до Националния изпълнителен съвет, в което настояват Виктория Василева да бъде освободена от ръководството на партията във Враца.

Проверка по рама

Основен довод е. че не са съгласни с нейната роля на ръководен фактор в организацията. По-късно Василева е изритана от ръководството на партията във Враца и в последствие напуска и СДС.

В ново време Виктория Василева става член на ПП „Има такъв народ”.

При учредяването на ПП ИТН на 16.02.2020г. (Решение на СГС от 22.0.2020 г.) е избрана за един от 7-те членове на Изпълнителният съвет на партията, и едновременно с това за главен секретар на партията, отговаряща за структурите на партията в страната.

Виктория Василева е водач на листа в 10 МИР Кюстендилски за изборите за 45-ото НС от ПП „Има такъв народ“, като е избрана за народен представител, зам. – председател на парламента и зам.-председател на парламентарната група.

Очаквайте продължение с фрапиращи разкрития за Виктория Василева само в Новините Днес

Материалът Само в Новините Днес: Менторката на Руди Гела вкарана в играта от депесар (досието на Виктория Василева) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort