България

Само в Новините Днес: Миро Найденов крие 4 къщи за гости в Пефкохори – вижте колко лапа от наеми (СНИМКИ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бившият земеделски министър Мирослав Найденов, получил нелицеприятния прякор Миро Мършата от времето, когато бе директор на Районната ветеринарно-медицинска служба във Враца, крие 4 огромни къщи за гости в гръцкото курортно селце Пефкохори, разкри отлично информиран източник на Новините Днес.

Мястото е с уникални плажове и е част от Торонийския залив на Касанадра, левия ръкав на полуостров Халкидики.

Само в Новините Днес: Любимец на Бойко ваканцува в Гърция – Димитър Зоров мята по €1000 за обяд в Пефкохори (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Чест гост в палатите, при това напълно безплатно, е кашкаваленият бос Димитър Зоров, шеф на мандра „Пършевица”, любим милионер и състудент на Бойко Борисов от милиционерската академия в Симеоново.

Проверка по рама
Димитър Зоров и в момента е на гости на Миро Найденов в Пефкохори

Според информацията дори в момента Димитър Зоров е в Пефкохори на гости на Миро Мършата, а не в свой палат, каквато беше първоначалната информация.

Четирите къщи за гости Миро Найденов отдава под наем на цени между 500 и 700 евро на ден, подчерта източникът на Новините Днес. Простата сметка показва, че в пика на сезона, когато Пефкохори прелива от чужди туристи, бившият земеделски министър прибира по около 2000 евро на ден!

Найденов ще се помни с грандиозния скандал с отровното ирландско месо – преди години под негов контрол в търговската мрежа влезе мръвка с давност 20 години и стигна до трапезите на хората.

Миро Мършата бе тихомълком отстранен от първото правителство на Борисов, а защо аферите му бяха потулени и не стигнаха до съд – да кажат бившите управляващи от ГЕРБ. Информаторът на Новините Днес разкри още, че от години Найденов харчи парите си на воля в Гърция, където, както се оказа, притежава завиден брой къщи за гости.

Материалът Само в Новините Днес: Миро Найденов крие 4 къщи за гости в Пефкохори – вижте колко лапа от наеми (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort