България

Само в Новините Днес: Натали и ББ се боричкали в бронирания апартамент на Цветан Василев

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Натали и ББ са се отдавали на страстно боричкане в апартамента на Цветан Василев на пъпа на София, който в момента е собственост на Емил Хърсев, разкри информатор на Новините Днес от обкръжението на блондинката.

Шугър деди и палавата синоптичка няколко пъти ползвали имота над ресторант „Кристал” като бардак, вероятно поради удобното местоположение, обясни нашият източник.

Любовният терен срещу Театъра на армията е на метри от парламента и от Министерския съвет, където се подвизаваше БиБиКинг.

Апартаментът, използван от Натали и вече бившия и чичко-паричко, разполага с бомбоубежище подобно на бункер, а стъклата на прозорците са бронирани и издържат на снаряди с гранатомет.

Проверка по рама

Изолацията на стените е половин метър. Има собствен генератор за ток и водоизточник с резервоар, където водата се йонизира. Те могат да захранват жилището с ток и вода в продължение на 10 дни в случай на авария.

Апартаментът е с площ 1500 квадратни метра и е на топмясто в центъра на столицата.

Цветан Василев прави този мегаломански дом за резиденция на дъщеря си Радосвета, френска възпитаничка, която така и не успява да му се порадва. Едва завършва ремонтът, който според запознати гълта над 20 млн. лв., когато КТБ е източена и фалира, Цветан Василев става обвиняем и духва за Белград.

Тогава супер апартаментът е прехвърлен на офшорка от Сейшелите, чийто собственик пък го продава на фирма „Хора Дива“ на финансиста Емил Хърсев.

Материалът Само в Новините Днес: Натали и ББ се боричкали в бронирания апартамент на Цветан Василев е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button