България

Само в Новините Днес: Първи арестуван за грабежа „Хемус”! Бившият данъчен Борислав предавал чувалите с пари към Бойко и компания

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Служители на ГДБОП са арестували един от куриерите на Бойко и компания, които са участвали в престъпната схема по грабежа на 60 милиони, отпуснати за строежа на магистрала „Хемус”.

Според брилянти източници на Новините Днес от спецслужбите белезниците щракнали около китките на бивш данъчен служител – Борислав, който е първата брънка от корупционната верига, която води директно към върховете на ГЕРБ.

В държавата на ГЕРБ: Бедняк изтегли в чували 18 млн. от АМ „Хемус” и… умря от Covid (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Боби е получил 60-те милиона лева, изтеглени на каса от „Асет банк” на порции по милион, често от неграмотни роми. Многобройни свидетелски показания на „мулетата” потвърждават, че след като вземали чувалите с пари, ги предавали на „човека на Бойко” – данъчния Борислав, ясен е източникът на Новините Днес.

Проверка по рама

Ромски бос: 25 млн. за „Хемус” са подписани от нашите глупаци, но други са взели парите в чували (Тома Томов за аферата #Магистралгейт)

Важна роля в разплитането на схемата изненадващо изиграва Софийската районна прокуратура, която по искане на ГДБОП е разрешила ареста на куриера на Баце, който вече е в килия за 72 часа.

Очаква се по-късно днес държавното обвинение да даде повече информация, както и да подведе под наказателна отговорност арестувания.

Ром изнесъл в чувал 13 милиона от „Хемус”, лидер в ДПС дръпнал „само” 12 млн. лева (СКАНДАЛНИ ФАКТИ)

Ситуацията става все по-напечена за бившите управляващи заради факта, че Борислав е проговорил пред антимафиотите на кого от ГЕРБ е предавал чувалите с пачки, откраднати от магистрала „Хемус”.

Информаторът на Новините Днес е категоричен, че в близките дни се очакват още арести и осветляване на цялата престъпна схема, както и основните играчи в нея, които, очаквано, са се окопали по върха на ГЕРБ в очакване на отмине бурята.

Магазин за Акумулатори

Материалът Само в Новините Днес: Първи арестуван за грабежа „Хемус”! Бившият данъчен Борислав предавал чувалите с пари към Бойко и компания е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button