1.1 C
София
петък, декември 8, 2023

Само в Новините Днес: Патрулка охранява изнасянето на документи от Община Пазарджик (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Безследно изчезна микробус, натъпкан с кашони документи от кметството в Пазарджик в бившия Партиен дом на бул. „България” №2! Акцията по замитането на следите е проведена по тъмна доба в деня след балотажа на 5 ноември, алармира регионален партиен лидер пред Новините Днес.
Оттук са били изнасяни кашони с документи, поели в неизвестна посока

В заверата са участвали и полицейски служители, защото патрулка не е допускала минувачи по страничната ул. „Цар Самуил”, където е бил паркиран бусът, категоричен е информаторът ни, по разбираеми причини настоял за анонимност.

Лошо, Тошо: Пълна ревизия в окрадения Пазарджик, къде потънаха 100 млн. лева?

В отцепения за повече от 30 минути район са допуснати само работниците, които изнесли и натоварили в буса десетки кашони с документи, който впоследствие изчезнал в неизвестна посока. Спекулациите са, че организатори на наглата операция са от бившата управа на изритания кмет Тодор Попов, за което има подаден сигнал до спецслужбите с конкретна информация за превозното средство, неговия регистрационен номер и т.н.
Както вече писахме, по последни официални данни градът край Марица е със 100 милиона дупка в бюджета, а специално назначена от новия кмет Петър Куленски ревизия трябва да установи в чии чекмеджета са парите.

Материалът Само в Новините Днес: Патрулка охранява изнасянето на документи от Община Пазарджик (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ