2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

САМО в Новините Днес: Пепи Еврото уреди връщането на Васил Божков

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бившият следовател и лобист в Темида Петьо Петров – Еврото стои зад изненадващото връщане на мултимилионера Васил Божков в България от тригодишно изгнание в Дубай, за което първоначално информира само Новините Днес.
Наш източник от прокуратурата разкри, че след бягството си в началото на юни, Пепи Еврото се установил в ОАЕ, което отново ние първи осветлихме. Сега наш източник от прокуратурата разкри, че при скоростното си изчезване зад граница, за да избегне арест, бившият следовател е взел изключително важни документи, които предал на Васил Божков в Обединените арабски емирства.

ПЪРВО в Новините Днес: Васил Божков се връща в петък, арестуват го за 72 часа

Съдържанието на папката всъщност осигурило връщането на Черепа у нас на 25 август, петък, новина, която малцина вярваха, че е възможна.
Като жест на благодарност за осигурените документи Васил Божков уредил плащане на сериозна сума за получаване на гражданство от Пепи Еврото. За капак хазартният бос осигурил и луксозно жилище на новия беглец от правосъдието.

Само в Новините Днес: Пепи Еврото е жив, звънял на приятел преди 2 седмици, крие се в България

В началото на юни дойде новината, че бившият шеф на столичното следствие Петьо Петров – Еврото е напуснал България през Турция и се е скрил в Обединените арабски емирства.
През лятото фейкновина, пусната контролирано през няколко сайта, „уби” Еврото заради прекаран от лобиста инфаркт. Естествено, това не е вярно, Пепи се е възстановил, жив и здрав е в Дубай, подчерта прокурорският източник на Новините Днес.

Проверка по рама

Материалът САМО в Новините Днес: Пепи Еврото уреди връщането на Васил Божков е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ