3.8 C
София
сряда, ноември 29, 2023

Само в Новините Днес: ПП-ДБ пазят „бонуси“ и пробития Тодор Тагарев с искане за оставки

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Провалената промяна в лицето на ПП-ДБ се опита да спаси главата на пробития Тодор Тагарев, който лъсна в мръсни сделки във военнопромишления комплекс през фирми на жена си Петя, като от своя страна поиска 2 оставки.
„Току що завършихме заседание на парламентарната ни група. Искаме оставката първо на Борислав Михайлов и също на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Той трябва да понесе отговорност за случилото се снощи. Това беше недопустимо“, изцепи се преди минути съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Само в Новините Днес: Тодор Тагарев даде обществена поръчка за 11 000 000 лева на фирма от обръча на… жена си Петя (РАЗСЛЕДВАНЕ)

За искането им е уведомен и премиерът Николай Денков, но от ПП-ДБ не казаха какъв отговор са получили.
„Това е защитна реакция – розовата коалиция ПП-ДБ да иска оставката на вътрешния министър в своята сглобка заради дивотиите, причинени от Боби Михайлов – Перуката? Зад патакламата прозира желанието на Просто Киро да опази военния министър Тодор Тагарев, който трябва на минутата на бъде уволнен и изпратен на прокурор“, коментира пред Новините Днес източник от кабинета.

По думите му вече е очевадно, че бонусите от сделката за 11 милиона лева за доставка на бойни дронове, която Тагарев пусна, въпреки че става дума за бизнесмена Стоян Аврамов, съдружник на жена му Петя Иванова Тагарева, ще бъдат правилно разпределени, затова и пресата да опазят пробития военен министър е толкова силна.
Материалът Само в Новините Днес: ПП-ДБ пазят „бонуси“ и пробития Тодор Тагарев с искане за оставки е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ