23.8 C
София
вторник, септември 26, 2023

Само в Новините Днес: ПП все разпада – Настимир Ананиев набута парашутист за водач на листа

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Партията, изпрала статуквото – „Продължаваме промяната“, вече бележи първите си разпади по регионите. Източник на Новините Днес разкри, че разколът вече първи като паяжина, а стартът е даден вчера в Бургас, където вечният мераклия за постове Настимир Ананиев, наричан иронично Властимир, заформил див скандал с официално обявения за кандидат-кмет от ПП Константин Бачийски заради парашутист в листата – пловдивчанинът д-р Мартин Кръстев – зъболекар, който отскоро живее в Бургас.




„Връзкарят дори довел на събранието съпругата си, за да гласува за него. Тази жена повечето от нас, членовете на ПП, я виждаме за първи път“, съобщи пред медиите Марин Георгиев – едно от лицата на отменената „Промяна“ в Община Бургас.

Според източника на Новините Днес зъболекарят е набутан най-отпред именно по решение на Властимир Ананиев, което станало и повод за скандала с кандидат-кмета от ПП Константин Бачийски.




Според информация на Флагман.бг до края на седмицата ще се проведе ново събрание на ПП-тата в Бургас, но на него само щели да се определят имената на кандидатите за съветници, а членовете на партийната организация няма да получат мандат за подредба на листата. 

Материалът Само в Новините Днес: ПП все разпада – Настимир Ананиев набута парашутист за водач на листа е публикуван за пръв път на Новините Днес.




Народ

Новините Днес

Проверка по рама




Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ