България

Само в Новините Днес: Прокурорско-полицейската мафия на ГЕРБ ощавила бизнесмен, взела му 21 автомобила

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бизнесменът Илия Златанов е ощавен от прокурорската мафия с 21 автомобила, един от които е бил даден на мутроподобния МВР министър на ГЕРБ Младен Маринов, научи Новините Днес.

Първо в Новините Днес: Ето я луксозната „Тундра” на Илия Златанов, заграбена от щерката на мутроподобния Младен Маринов

Впоследствие луксозният джип тойтота „Тундра” е даден на щерката на Маринов, който в миналото се е препитавал като лична охрана на биг боса от ВИС Мето Илиенски.

Вижте какво написа по повода самият Илия Златанов:

Проверка по рама

Не си въобразявайте, че прокурорската мафия и полицаите помияри са се примирили със загубата от изборите! Те вече действат още по-коварно и подло! Вчера бях в СДВР, два копоя ме разпитваха за нещо, което е чуждо на тяхната грамотност!

Тема на Новините Днес: Изтече клип на Младен Маринов с Митко Каратиста, Стъки и мутри на Митьо Очите и Маргините (ВИДЕО + разбивка МИНУТА по МИНУТА)

И въпреки, че потвърдиха подписа си под документи, ме накараха да сложа още 15 подписа за дактилоекспертиза! Въпреки че всички знаят, че ми бяха отнети 21 автомобила от каскетатурата и раздадени по заслуги към еврото!

Един на бившите им министри, ще ме викат пак да давам обяснение за 3 автомобила! По еничарско време е било по-спокойно!

Историята на Младен Маринов: от полицай – слуга на наркобос, до МВР-шеф при ГЕРБ, скрит под прокурорски чадър

Приятели, не вярвайте, че са се примирили! Докато не смаже главата на змията, няма да спим спокойно! Цялата паплач от прокуратурата, полицията и част от съда трябва да изметем!

Магазин за Акумулатори

Хора, внимавайте,те ни дебнат и чакат момента да ни забият нож в гърба! Крайно време е да бъдем радикални!, зове Илия Златанов.

Материалът Само в Новините Днес: Прокурорско-полицейската мафия на ГЕРБ ощавила бизнесмен, взела му 21 автомобила е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button