България

Само в Новините Днес: Пуделът на Корнелия извъртя номер на Кирил и Асен (Калоян Методиев изпял за срещата с Нинова)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Политологът с доста повратлива професионална кариера Калоян Методиев спретна номер на Кирил Петков и Асен Василев, разкри източник на Новините Днес от

Пуделът на Корнелия издал на информационен сайт за срещата на лидерите на „Продължаваме промяната” с шефката в оставка на БСП, проведена вечерта на 26 ноември, петък, за да заплете интрига, която да удари по реномето на двамата бивши министри в предишния служебен кабинет на Румен Радев.

Само в Новините Днес: Ето кой реди листите на БСП и поведе война с Румен Радев – бившият седесар Калоян Методиев

Според информатора на Новините Днес именно бившият председател на младежкото СДС Калоян Методиев се обадил на удобни репортери още при влизането на Петков и Василев на „Позитано” 20 и така новината плъзнала още в първите минути от срещата.

Проверка по рама

Внушението е, че лицата на „Продължаваме промяната” отчаяно се нуждаят от Корнела, за да съставят правителство и че посещението на крака е ясен знак за значимостта на червената тарторка, която си отива от върха в БСП.

Само в Новините Днес: Корнелия бута Калоян Регото за вицепремиер! „Политологът” изплашен, че Бойко Рашков остава МВР шеф и ще чегърта шайката

„Изумена съм от истерията, която се разви около тази среща. И как нормалното се представя за ненормално. Партии, разговарящи за правителство, се срещат – това е нормално. Срещат се в централата на партията в центъра на София. Да – имаше такава среща. И тя беше продиктувана от факт, че чухме мнение от нашите колеги от „Продължаваме Промяната“, че до края на годината няма да се приеме бюджета за следващата година, и това ни притесни”. Така притворно коментира късната си среща с Кирил Петков и Асен Василев самата Нинова.

Материалът Само в Новините Днес: Пуделът на Корнелия извъртя номер на Кирил и Асен (Калоян Методиев изпял за срещата с Нинова) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button