13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Само в Новините Днес: Шест тира с машини за цигари-менте от Севлиево спипани напът за Гърция

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Цялата поточна линия на супер модерната криминална фабрика за цигари, разкрита в Севлиево при спецакция на ДАНС на 30 април, за която първо Новините Днес съобщи, е заловена съвсем случайно край Петрич на излизане от България в посока Гърция, разкри наш източник от МВР.
Само в Новините Днес: Митничари и ДАНС разбиха най-модерната фабрика за цигари, кой бос дърпа конците?

Преди дни 6 тира с ултра модерните машини, т.е., цялата поточна линия на незаконната фабрика, са спипани малко преди да влязат в Гърция. Според наличната информация все пак един камион е успял да премине браздата с южната съседка и да поеме към тайна локация, където да изникне поредният завод за цигари-ментета с БГ подпис.

Остава отворен въпросът как оборудването, заловено при спецоперацията в Севлиево, е било изнесено от охранявания склад и кой е организатор на схемата.
Заловената случайно край Петрич пратка с машини отново е иззета и този път изпратена в склад в Разград, където е оставена под контрол. Оттук машините за цигари за няколко милиона лева са изпратени… в Силистра, уточни полицейският информатор на Новините Днес.

Очаквайте продължение по темата само в Новините Днес
Материалът Само в Новините Днес: Шест тира с машини за цигари-менте от Севлиево спипани напът за Гърция е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ