5.5 C
София
вторник, март 28, 2023

Само в Новините Днес: След сделката с Цеко Минев шефът на БЛС Иван Маджаров става кръчмар (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

След откровено съмнителния борч, който Българският лекарски съюз (БЛС) взе от Първа инвестиционна банка, за да купи дружествените дялове от капитала на новоучредено еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД), което е във фалит е и на… шефа на ПИБ Цеко Минев, за което само Новините Днес писа, сега шефът на лекарите се гласи за кръчмар.
Новините Днес до прокурор №1: Цеко Минев дава заем на БЛС да купи фалирала фирма на… Цеко Минев (ДОКУМЕНТИ + СНИМКИ)

Както единствени писахме, целта на сделката, чрез която с борч професионалната лекарска организация купува фирма на банкера, е в дружеството да бъдат апортирани имоти на БЛС. Става дума за сделката по придобиване на сграда за „Дом на лекаря“, намираща се в София на ул. „Доспат“ №2, от БЛС.

Това е кръчмата, която Иван Маджаров отдава под наем

Новината е, че в същата тази сграда се помещава кръчма, която босът Иван Маджаров иска да отдаде под наем за 1500 лв. без ДДС, т.е., за 1800 лева на месец.
Ето какво гласи обявата, видя ексклузивно Новините Днес:

„Български лекарски съюз обявява конкурс за стопанисване и управление на заведение „Клуб на лекаря“, намиращо се в сградата на централата на БЛС на ул. „Доспат“ 2, сутерен.
Заведението е с площ 120 кв. м, напълно обзаведено, с оборудвана кухня, напълно готово да посреща гости.  Ресторантът се отдава под наем заедно с градина и складови помещения.

Проверка по рама

Месечен наем: 1500 лв. без ДДС.
НАГЛОСТ за СЪД: Човечето, начело на БЛС, призова лекарите да не преглеждат болните! (Изповедта на доктор, която подпали мрежата)

Очакваме концепциите Ви за експлоатация на ресторанта (работно време, примерно меню, организиране на мероприятия)  до 15.03.2023 г. на имейл: [email protected]

Оглед на заведението може да бъде направен всеки работен ден от 9 до 17 ч.

Български лекарски съюз се ангажира с помощ по популяризиране на заведението, привличане на клиенти и организиране на събития на територията на ресторанта“, завършва обявата на БЛС.
Материалът Само в Новините Днес: След сделката с Цеко Минев шефът на БЛС Иван Маджаров става кръчмар (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ