3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Само в Новините Днес: Тодор Тагарев обсебен от първия си братовчед – ченгето Митко (РАЗКРИТИЯ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Министърът на войната Тодор Тагарев дава вид на ястреб с кораво сърце, готов да воюва с всички врагове на Отечеството, но зад натовската осанка се крие нежна поетична душа с нестандартни предпочитания, разкри източник на Новините Днес от приятелския кръг на московския възпитаник.
Македонската фамилия Тагареви идва от село Пирин, община Сандански – село на кръвожадни комити и легендарни македонски войводи, част от тях с прекалено нежни сърца.

Оказва се, че и министър Тагарев носи любящо сърце, и той си има любими същества и най-любимото от тях е първият му братовчед Митко – Димитър Тагарев от село Пирин.
Двамата са връстници, от деца са неразделни, израснали са заедно и както се оказва са свързани духовно, емоционално, физически и метафизически.

Широко коментирана в парламента е тяхната връзка, обект на присмех и закачки в тази специфична демократична евроатлантическа общност на розовите тениски.
Носят се всякакви слухове и пикантни истории за техни уикенди в спа курорти и хотели, предимно в македонския край, където двамата братовчеди се усамотявали на сладки приказки.

Проверка по рама

Според свидетели от персонала на спа хотелите двамата изобщо не се криели и се движели винаги заедно като обсебени без да се смущават от нищо, носени на крилете на своята връзка като братовчеди.
Любимите спа хотели на Тагареви били два – в село Баня до Банско и в Гоце Делчев.

Братовчедът Митко се оказа квартална легенда в софийския ж.к. „Люлин“ – в мазето на блока си №229, вх. Б, родната на военния министър имал казан за варене на ракия, захранван с газови бутилки.

Инсталацията, изградена по всички правила на ракиджийското изкуство, била оборудвана със серпантини, които се виели през общите части на мазето и умирисвали целия вход на джибри, за което съседите му подавали многократно жалби в 9-о РПУ.
Като косвен положителен ефект от цялата история можем да отчетем, че целият блок 229 отказал цигарите завинаги, тъй като тютюнопушенето рязко станало наистина много противопоказно и опасно за здравето на живущите в блока предвид редовния теч на газ от мазето.

Братовчедът-ракиджия неколкократно бил задържан в 9-о РПУ, но подписвал всякакви предупредителни протоколи и продължавал да вилнее под крилото на овластения си роднина Тодор Тагарев.

Магазин за Акумулатори

Всъщност, братовчедът Митко бил полицай към СДВР, работел като постови –явно и това е помогнало да не бъде задържан за рисковите си експерименти в мазето на блок 229, вход Б в „Люлин“.
Още един щрих от живота на фамилията Тагареви разкри източникът на Новините Днес:

С решение на община Сандански от 20.08.2019 г., публикувано в сайта на общината, цялата фамилия е обявена за издирване по взето решение съгласно протокол от 20.08.2019 г., касаещо рушаща се жилищна сграда в село Пирин, която е заплаха за гражданите, наследствена за братовчедите – собственост на наследниците на основателя на рода – Лазар Стоянов Тагарев.

Но наследниците вече 4 години не си помръдват пръста да бутнат опасната сграда, което е техно задължение по закон – братовчедите нямат време да се занимават с това – имат си по сериозни ангажименти по спа курорти, възмущава се източникът на Новините Днес.
Материалът Само в Новините Днес: Тодор Тагарев обсебен от първия си братовчед – ченгето Митко (РАЗКРИТИЯ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ