България

Само в Новините Днес: Томислав Дончев и Даниел Митов скастрени от САЩ заради атаките срещу кабинета – ГЕРБ ще лае без да хапе

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Зам.-председателите на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов – Къдравата Сю са имали тежък разговор с високопоставени дипломати от САЩ, които ги скастрили жестоко заради атаките им срещу правителството на Кирил Петков.

Новината довери пред Новините Днес източник от шайката, запознат със скритите вътрешнопартийни събития, които не намират място в новинарския поток.

Определящата се като „градивна опозиция” ГЕРБ всячески се опитва да спъва работата на правителството с генерирането на скандали в парламента. Това е станало повод и за опъването на ушите на двамата заместници на Бойко.

Според данните разговор с US дипломатите е провел и президентът Румен Радев, който не крие, че не е доволен от работата на правителството, съставено от кадри, които той самият откри за голямата политика като Кирил Петков и Асен Василев, които бяха важна част от двата служебни кабинета.

Проверка по рама

Разговорите на високо равнище вече дават своите плодове – ГЕРБ само лаят, но реално не правят нищо. Пример – хората на Бойко спряха да говорят за вот на недоверие и напълно забравиха темата, която уж беше особено важна за хунтата – връщането на хартиените бюлетини, за да улеснят изборните машинации, които 12 години ги държаха на власт.

Вместо това бившите управляващи се заеха с „важната задача” на направят 24 май национален празник, вместо Трети март.

ОЧАКВАЙТЕ само в Новините Днес – каква е новата роля на Бойко Борисов на политическата дъска и защо бившият премиер никога повече няма да помирише властта

Материалът Само в Новините Днес: Томислав Дончев и Даниел Митов скастрени от САЩ заради атаките срещу кабинета – ГЕРБ ще лае без да хапе е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort