4.8 C
София
четвъртък, март 30, 2023

Само в Новините Днес: Това е Мата Хари, Бойко знае!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Депутат от ГЕРБ може да се окаже мистериозната Мата Хари, която нащракала Бойко Борисов гол в спалнята, а до него чекмедже с 1,5 млн. евро в банкноти по 500. Става дума за варненката Славена Точева, която като любимка на бившия митничар Даниел Славов – Дидо Дънката вече е със социалния статус на народен избраник от ГЕРБ, твърди изненадващо източник на Новините Днес.
Разкритие на Новините Днес: Бойко лапна 500 млн. лева от контрабандиста Дидо Дънката, за да не го „изгори”!

Абсурдното е, че Бойко Борисов бил перфектно наясно коя е Мата Хари, макар публично никога да не я е посочвал с пръст. Въпреки издънката, обаче, Точева продължава да е близка с тартора на хунтата и отново е в кандидат-депутатските листи.

Първоначално след като скандалът с пошлите снимки и видеа гръмна неудържим за потенциална Мата Хари беше посочена жената на бизнесмена от Русе Пламен Бобоков – Христина.
Според нашия източник партенката е спусната умишлено, за да заблуди обществото и драмата да се вихри в грешна посока.

Славена Точева, чийто съпруг е в испански затвор за наркотрафик, е новата ГЕРБ звезда от Варна, която на последните избори отвя безапелационно виден гепбопитек като проф. Костадин Ангелов – Коце Ботокса. Причината за изненадващия й възход се оказа не нейната популярност във Варна – такава няма, а мъжът, който я бута в правилната посока – мултимилионера Дидо Дънката, с когото официално е много близка.
Материалът Само в Новините Днес: Това е Мата Хари, Бойко знае! е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ