България

Само в Новините Днес: US службите погват „Котараците” и Чочо Несебърския за пране на пари в Дубай

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Американските служби за борба с финансовите измами ще погнат Бойковия кръг „Котараците”, Чочо Несебърския и олигарх на шайката с инициали И.М. за пране на пари в Дубай, разкри ексклузивно източник на Новините Днес от върховете на МВР.

Само в Новините Днес: Ето как Бойко прати Чочо Несебърския и Жоро Гъза да съблекат чисто гол Цветан Василев! (рекетирали банкера за 10 млн. евро)

По линия на обмена на информация между САЩ и България е ясно, че „котараците” Иван Алексиев, Богомил Гьорев, Росен Русимов и любимецът на Бойко Борисов – Александър Сталийски, са на мушката за опит да бъдат осветлени десетки милиони, откраднати от компрометираните обществени поръчки по времето на ГЕРБ, чрез купуване на имоти, къщи и луксозни автомобили в Обединените арабски емирства.

Бандити в Новините Днес: Финансистът на ГЕРБ Стоян Мавродиев пръсна €5 млн. за палат в Дубай, стана съсед на Чочо Несебърския

Проверка по рама

Сред загазилите и друг близък до бандата ГЕРБ –мултимилионерът Чавдар Александров – Чочо Несебърския, който е собственик на множество хотели и недвижими имоти в Несебър, Слънчев Бряг и София, ламборгини, 31-метрова яхта и самолет.

От години Несебърския живее в Дубай, където е съсед на финансиста на ГЕРБ Стоян Мавродиев, който пръснал €5 млн. за палата си в емирството.

За пране на пари в Дубай ще бъде разследван и строителният олигарх на хунтата ГЕРБ И.М., който също изпрал няколко милиона в лъскави имоти в столицата на ОАЕ.

Материалът Само в Новините Днес: US службите погват „Котараците” и Чочо Несебърския за пране на пари в Дубай е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort