България

Само в Новините Днес: Видео показва ортака на Бойко – Тодор Попов, пиян и надрусан зад волана на БМВ Х5 за 130 000 лв., да заплашва полицаи (ДАНС нахлу в община Пазарджик + СНИМКИ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Ортакът на Бойко в серия компрометирани обществени поръчки в Пазарджик за десетки милиони – кметът Тодор Попов, е записан от боди-камерата на патрул на КАТ да заплашва служителите с байганьовското „Ти знаеш ли кой съм аз”, след като бе заловен надрусан и пиян зад волана на БМВ за 130 000 лева, разкри информатор на Новините Днес.

БОМБА в Новините Днес: Тодор Попов заловен пиян и надрусан зад волана, кметът на Пазарджик се връщал от пазарлък с ДПС за купуване на гласове

Едва след като с премрежен поглед забелязал, че полицаят е оборудван с видеокамера, която записва проверката в реално време, нашмърканият кмет се кротнал.

Ексклузивен източник на Новините Днес от община Пазарджик припомни, че преди три дни недоразумението от Пещера, което е четвърти мандат градоначалник на областния град, бе спрян за рутинна проверка, но отказа да даде проба за алкохол и наркотици и според закона автоматично остана без книжка за 2 години. Попов се връщал от предизборен пазарлък с видни депесари по схемата „пачки срещу избиратели“, разкри единствено Новините Днес

Проверка по рама

Кметът на Пазарджик се научи от Бойко – Тодор Попов източва милиони със санирането (РАЗКРИТИЯ на ОБЩИНАР)

Вижте какво се е случило при проверката, която е документирана с видеозапис:

Полицай спира черен джип БМВ за над 100 000 лева (не е ясно как се купува подобен автомобил с честно изкарани пари, при положение, че след последното увеличение на възнагражденията за местните управници в Пазарджишка община от февруари 2019-а Тодор Попов се подписва срещу 2530 лева. Излиза, че поне 5 години сенчестият пещерец не е похарчил и стотинка от заплатата си, б.ред.)

Новините Днес видя: Тодор Попов продава родопска гора за 2 лв./кв. м, Бойко се скри от гнева в с. Црънча

Полицаят иска да направи проверка за алкохол и наркотици. Водачът Тошко, облечен в нежно розово сако категорично отказва.

Нервно тропа с крак и търси сметка на служителя с униформа :

Магазин за Акумулатори

– Ти знаеш ли кой съм аз?

– Знам.

Отговорил му учтиво, но безкомпромисно полицаят…

Всяка прилика с истински лица и събития е абсолютно случайна и в никакъв случай не става дума за съмнения за употреба на наркотици, сюрпризира приятелите си във фейсбук местният бизнесмен и общински съветник Благо Солов.

МАФИЯ в Новините Днес: Бойко заповяда: Гласовете в урните само за ГЕРБ, иначе ще ви гоня до дупка (Тошко Попов слушка и папка)

Тази сутрин дойде продължението на драмата с пияния и надрусан Тодор Попов – около 9 часа пред сградата на Община Пазарджик спряха няколко автомобила със софийски номера на ДАНС и един – на НАП.

Те са били ескортирани от полицейски патрулки, също със софийски номера.

По непотвърдена информация криминалистите извършват съвместна проверка за начина на изразходване на публични средства, включително и средствата от държавно делегираните дейности от администрацията на крадливия Тодор Попов.

Материалът Само в Новините Днес: Видео показва ортака на Бойко – Тодор Попов, пиян и надрусан зад волана на БМВ Х5 за 130 000 лв., да заплашва полицаи (ДАНС нахлу в община Пазарджик + СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button