11.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Само в Новините Днес: Вижте „одобрения от посолството“ за шеф на ДАНС, оказа се депутат на Киро&Асен

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

„Одобреният от посолството“, по думите на Асен Василев от изтеклите скандални записи на партийната спявка на ПП, за шеф на ДАНС е депутатът от неслучилата се „промяна“ Петър Петров, научи ексклузивно Новините Днес.
Проверката ни показа, че кандидатът на харвардци да овладее българското ФБР е завършил все второразрядни вузове – специалност национална сигурност в Академия на МВР, право в Югозападен университет „Неофит Рилски“ –Благоевград и магистратура по бизнес администрация в УНСС.

В парламентарната му визитка пише, че има повече от 17 години опит като служител в службите за сигурност. В периода 2004 – 2008 г. е работил в Национална Служба „Сигурност“ – МВР, а след създаването на Държавна Агенция „Национална сигурност“ продължава кариерата си там.
От 2013г. до началото на 2022г. е заемал редица ръководни длъжности в структурата на ДАНС. В периода януари – август 2022г. е бил съветник в кабинета на Кирил Петков и секретар на Съвета по сигурността към Министерски съвет. Народен представител в 48-то Народно събрание.

Материалът Само в Новините Днес: Вижте „одобрения от посолството“ за шеф на ДАНС, оказа се депутат на Киро&Асен е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ