24.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

Сашо Кадиев хвърли всички в ступор с това, което направи в ефир!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Сашо Кадиев и новото предаване, което води в ефира на bTV – „Кой да знае“, предизвикват все по-сериозен интерес в зрителите и не малко коментари в социалните мрежи.

При последното издание обаче, синът на Катето Евро направи нещо, което едва ли някой е очаквал да види толкова рано в едва първи сезон от продукцията. В момент, когато един от отборите разпалено разсъждаваше върху поредния въпрос, Кадиев се отегчи от ситуацията и демонстративно седна в публиката.

Милица Гладнишка скри шапката на всички, от Нова ТВ умират от яд

Разсъжденията на Милица Гладнишка и новия гост в отбора й – колежката й в киното и театъра Мая Бежанска, докараха не само Сашо Кадиев, но и конкурентния отбор на актьора Христо Пъдев до тотално отегчение. Тримата дори седнаха сред публиката, за да отброяват от там минутите, в които двете дами усилено разсъждаваха.

Горчиво! Сашо Кадиев се жени

Проверка по рама

Въпросът, който създаде такава анархия сред участниците, бе: „Какво се случва, ако хвърлите в ледена вода кутия от бира, пълна с вряща вода“. Милица и Мая се хвърляха в различни причудливи разсъждения в търсене на отговора и в крайна сметка успяха да го нацелят. Докато това се случи обаче, предизвикаха безапелационни действия от страна на водещия.

При последния въпрос отборът на Милица и Мая беше с 900 лв., а този на Христо и Фицата с 600. И двата отбола решиха да рискуват и заложиха всичките си пари, но в този случай изгубиха и занулиха сметката си.

А въпроса беше: „В сравнение със събратята си в природата врабчетата имат…“, с възможни отговори: „А. По-тънки пера, Б. По-твърди човки, В. По-големи мозъци“. И двата отбора маркираха отговор „А“, но се оказа, че верен е „В“. Така всички завършиха с 0 лв./show.24-chasa.eu

Блиц

Магазин за Акумулатори

Статията Сашо Кадиев хвърли всички в ступор с това, което направи в ефир! е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ