България

СЪСИПАН: Слави Трифонов 6 часа на системи (ЕТО ЗАЩО)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Слави Трифонов е съсипан! 90-минутното интервю в неделя с журналиста Константин Вълков се е оказало пагубно за здравето на лидера на партия „Има такъв народ“.

Веднага след края на разговора изтощеният до краен предел Трифонов бил поставен на системи, за да се възстанови от физическото и умствено напрежение, пише Lupa.bg, като се позова от свои източници в обкръжението на шоумена-политик.

Отдавна в публичното пространство вече няма никакво съмнение, че Слави Трифонов е тежко болен. Шоуменът и лидер ИТН според повечето специалисти страда от множествена склероза (МС) – ужасяващо неврологично заболяване, което се обостря при силен стрес и нездравословен начин на живот.

Това е и причината Трифонов да страни от политическия живот и да дава изявления от дома си по тениска и долнище на анцуг.

Както стана ясно, част от депутатите му дори никога не са го виждали на живо. За разговора с Вълков той все пак напусна дома си и се появи в студиото, но не на „Дарик“, а на своята „7/8 ТВ“.

Още на първия половин час от интервюто Дългия започна видимо да се изморява и да се чувства некомфортно. Иначе безкрайно агресивен в диалога с колегата си, в един момент Слави започна едва ли не да го моли да прекратят. Но не заради неудобните въпроси на журналиста, а защото едва се е държал на стола си.

Веднага след като камерите угаснали, Трифонов бил закаран в дома му, където в продължение на 6 часа състоянието му е стабилизирано с вливания.

Така кризата била своевременно овладяна. Все още не е ясно как последвалото разцепление в парламентарната група на ИТН се е отразила на здравето на нейния водач.

Материалът СЪСИПАН: Слави Трифонов 6 часа на системи (ЕТО ЗАЩО) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort