ЗдравеСветовни Новини

САЩ: Военноморските сили ще отделят неваксинирани офицери, като ги поставят в категорията сексуални престъпници и развратени | Новините Днес

 

Преведено от Nationalfile.com от Новините Днес

 

ВМС на САЩ наказва и отделя неваксинираните военноморски офицери в категорията „Професионално нарушение, морална или професионална небрежност“, която се използва за отделяне на престъпниците от наркотици и сексуалните девианти от флота.

НАЦИОНАЛЕН ФАЙЛ пусна новината, че ВМС създават нов наказателен отряд, наречен CCDA, за да извърши “административното разделяне” на тези, които отказват да бъдат ваксинирани. Съобщава се, че всички, които откажат да получат ваксината, ще бъдат изписани, след като бъдат разделени.

Проверка по рама

В наскоро публикуван политически документ, който да ръководи CCDA, Военноморските сили заявяват, че военноморските офицери, които отказват да бъдат ваксинирани, ще бъдат преследвани като „нарушение, морална или професионална небрежност“.

 

Канада: Стаите на Covid ER бяха празни през 2020 г., сега са пълни с ваксинирани пациенти, казва доктор | Новините Днес

 

„По същество, ако откажете ваксината или имате отказано настаняване (религиозно или медицинско, като всички те се отказват), ще бъдете административно обособени като ОБЩИ (при почтени условия). Това се основава на неправилно поведение, професионална или морална небрежност и некачествено изпълнение съгласно SECNAVINST 1920.6D. Това се равнява на нарушител на наркотици или сексуален девиант “, каза висш служител на ВМС пред NATIONAL FILE.

Магазин за Акумулатори

 

„Неправомерно поведение или морално или професионално пренебрежение“ е определено в указанията на SECNAVIST на секретаря на ВМС като „Лично или професионално представяне или поведение (включително липса на способности от страна на подофицер), което е неподходящо за офицер“ и категории включват „Незаконно участие на наркотици“ и „Сексуални нарушения или извращение“. Можете да прочетете документа на ВМС тук.

Италия избухва в протести срещу зелени паспорти | Новините Днес

 

Новините Днес

„Ваксината свети, съдържа луцифераза“, казва наскоро пуснатият доносник на Pfizer | Новините Днес

 

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button