19.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Съученичка на Крисия ще скрие шапката в „Гласът на България“ СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Съученичка на Крисия се е вдъхновила от успеха на изпълнителката на „Детска планета“ и явно е решила да тръгне по нейните стъпки. Крачката, която прави сега, определено ще й донесе доста дивиденти.
Именно „Детска планета“ бе песента, която прослави България на детската „Евровизия“ през 2013 г., а самата Крисия стана известна точно покрай рубриката „Запознай се с малките“ в „Шоуто на Слави“, което се излъчваше по bTV.

Красива троянка, известна в Италия, ще блесне в „Гласът на България“ СНИМКИ
Червенокосата Михаела Генова, също има хубав глас и със сигурност е видяла възможност да повтори успеха на своята приятелка, затова се в записала за участие в предстоящия сезон на „Гласът на България“.
Михаела вече има доста изяви на сцена, включително и на джаз фестивала в София, както и опит в други музикални формати, но за съжаление все още не е достигнала популярността на своята съученичка от Националното музикално училище.

Проверка по рама
Говори се, че гласът на певицата с руски корени е поне толкова добър, колкото на Крисия и можем да очакваме, че Михаела ще бъде един от силните участници в новия сезон на музикалното шоу./show.24-chasa.eu

Блиц
Статията Съученичка на Крисия ще скрие шапката в „Гласът на България“ СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ