24.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

Сделка в Novinite-Dnes.eu: „Величавият” Ивелин Михайлов се договори – НАП и МВР спират проверките

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Нароченият за идеолог на партия „Величие” бизнесмен Ивелин Михайлов е сключил сделка с фактори в парламента проверките от НАП, МВР и целия държавен апарат да бъдат набутани в „девета глуха”, научи само Novinite-Dnes.eu от свой човек от върховете на властта.

Основателят на „Историческия парк” край село Неофит Рилски, общ. Ветрино, се разбрал данъчните и полицията да го оставят намира. Какво, обаче, е обещал насреща?

Преди дни шефът на Националната агенция за приходите Румен Спецов разпореди данъчни проверки на фирмите, свързани с Ивелин Михайлов. Причината – информация, според която дружествата му са натрупали над 650 000 лева задължения към приходната агенция.

Затова и НАП наложи запор на 13 имота на бизнесмена зад „Величие”.

От портала за електронни услуги на приходната агенция става ясно, че самият Михайлов е в списъка на длъжниците с неуредени публични задължения и дължи близо 309 хиляди лева.

Проверка по рама

От НАП официално заявиха, че цялата информация е на сайта на агенцията и в портала за електронни услуги и няма да коментират медийни публикации.

Дружества, в които Михайлов е прекратил участието си, пък дължат над 340 хиляди лева. Според наши източници един от запорираните имоти е бивш пионерски лагер край Староселец.

Според местни хора Михайлов искал да изгради там селище за юрти и дори искал да откупи общински имот за паркинг на комплекса.

Сега пресата от НАП и МВР изчезва, остава да видим какво ще се промени в поведението на Ивелин Михайлов и/или на партия „Величие”, завърши източникът на Novinite-Dnes.eu.

Материалът Сделка в Novinite-Dnes.eu: „Величавият” Ивелин Михайлов се договори – НАП и МВР спират проверките е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ