9.6 C
София
вторник, март 21, 2023

Седмичен хороскоп за 6-12 март 2023 г.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

През тази седмица ще сте в състояние да подредите много объркани неща, внезапно откривайки самото начало на плетеницата от проблеми. В понеделник може да бъдете затрупани с дребни, но неотложни дела. Във вторник или сряда са вероятни приятни изненади. В петък ще се появи оферта, на която няма да можете да откажете. В края на седмицата ще сте заети, но поне l неделя си струва да си спомните за дома и семейството.
Телец

Дори това, от което никога не сте имали нужда, може да бъде търсено от вас тази седмица. Умението правилно да коригирате плановете си ще ви доближи до заветната цел и ще подобри отношенията с партньори и противници. Самостоятелните представители на знака може да срещнат своята любов, не се страхувайте от промени в личния си живот. Може да се надявате и на успех в разрешаването на юридически въпроси. Събота ще бъде много щастлив ден за вас.
Близнаци

През тази седмица ще се почувствате на гребена на успеха. Лесно ще можете да станете по-отстъпчиви и дипломатични, за да постигнете целта си с лекота, а не с натиск. Желанията ви ще се сбъднат без много усилия от ваша страна. В сряда ще разберете, че обичате и сте обичани. Насочете ресурсите си към подобряването на личния ви живот. Това е сферата, в която трябва да влагате повече от времето си сега и в близките седмици. 
Рак

Проверка по рама

Творческият подем и доброто настроение няма да ви напуснат цяла седмица, възползвайте се от тази успешна комбинация. Във вас назряват вътрешни промени, но засега се въздържайте от откровени разговори. Може да се надявате, че приятелите и близките ще проявят разбиране. Мислейки за смисъла на живота, вие ще откриете ново значение за нещата, които ви заобикалят. В петък няма да е във вашата власт да повлияете на хода на събитията, но можете да се подготвите за всякакви изненади.
Лъв

Тази седмица ще искате всичко да върви според плановете ви, но за целта ще трябва не само да очертаете, но и да защитите позицията си. Сега волята ви ще стане по-силна и така ще ви е по-лесно да се борите за своите интереси. Във вторник бъдете внимателни към постъпващата информация и ще се озовете на точното място в точния момент. В четвъртък са възможни дребни неприятности в семейството. Уединеният начин на живот през почивните дни ще ви е от полза.

Дева
През тази седмица е важно да се съсредоточите върху основното, а не да се разпилявате за дреболии. Само така всичко ще върви добре за вас. Сега ще се откриват нови перспективи и възможности пред вас, както в работата, така и в личния живот. Най-важното е да сте последователни и дипломатични. В петък контактите с ръководството ще бъдат ползотворни и ще решат някои наболели въпроси. Събота е подходящо време за сближаване с роднини. 

Везни

Магазин за Акумулатори

През тази седмица ще имате възможност да разрешите успешно много въпроси. Не обръщайте внимание на манипулациите на „доброжелатели“. Ако сте отворени към новото ще можете да промените много в личния си живот. В сряда ви очаква романтична среща и подарък. В петък не обръщайте внимание на разговорите зад гърба ви. През почивните дни не оставайте без занимание – само така ще можете да прогоните мрачните мисли.
Скорпион

През тази седмица ще бъдете активни, позитивни и изпълнени с жизненост. Във вторник не плувайте срещу течението, останете временно встрани и именно тази тактика ще ви доведе до най-добър резултат. Кариерата ви върви нагоре, приходите ви ще се увеличат, а в личния ви живот ви очакват много приятни моменти. В петък ще се почувствате избрани и специални – вие сте точно такива. През почивните дни не допускайте намеса в личния ви живот.

Стрелец
През тази седмица ще бъде полезно да обмислите и съпоставите причините и последствията от вашите действия. Не вземайте прибързани решения, бъдете разумни и работете здраво за бъдещето си. Във вторник и петък се опитайте да не оставате до късно на работа, побързайте да се приберете и прекарайте вечерта в спокойна и удобна за вас обстановка. В събота най-добре отидете на кино или театър с приятели. В този ден не забравяйте за силата на прошката. 

Козирог

През тази седмица не забравяйте, че твърде упоритата работа може да подкопае здравето ви, така че правете само това, което е наложително. В понеделник е възможно неочаквано решение на финансови проблеми. В четвъртък прогонете всичките си съмнения и лесно ще преодолеете трудностите, които ще се изправят пред вас. В неделя ви очакват незабравими моменти в нова компания и много познанства. 

Водолей

Тази седмица много от проблемите, които ви вълнуват, ще бъдат лесно разрешени. Просто внимавайте с новите идеи и тенденции. По-добре е да се движите по познати пътища. В четвъртък не трябва да хабите ценна енергия напразно. Концентрирайте се само върху най-важното и тогава всяко препятствие ще бъде преодоляно. В събота вечер ви очаква шумна компания – не отказвайте възможността да се отпуснете с приятели.

Риби

През тази седмица се научете да отстоявате себе си. Прекалено дълго време сте правили компромиси. Настоявайте за реванш, за да може да се почувствате важни и ценени. Крайно време е да си знаете цената. В сряда ще получите потвърждение на ваше съмнение. Не бързайте с изводите и реакцията. Най-добре си оставете повече време, за да помислите как точно да реагирате. 

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ