21.3 C
София
понеделник, септември 25, 2023

Секси каубой е новият стопанин на „Фермата“, става горещо СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Фермата“ ще изненада в този сезон още на старта, защото като видите кой е новият стопанин, ще се запитате дали пък не е объркал случайно формата и не е трябвало да бъде в „Ергенът“.
Става дума за младия и перспективен Венцислав Узунов, който изоставя процъфтяващата си бизнес кариера и международните си клиенти, за да се занимава с животновъдство сред живописната българска природа.

Мис България ще рине обора във „Фермата“ СНИМКИ
С впечатляващите си фермерски умения и безспорната си харизма, той има всички шансове да се превърне в любимец и на участници, и на зрители. Новият стопанин на „Фермата“ вярва, че пътят към успеха е покрит със знания и усърдната работа.
След като завършва Природо-математическата гимназия във Варна, Венцислав учи книгоиздаване в Софийския университет и бизнес администрация в САЩ. Впоследствие създава успешна счетоводна ферма, която обслужва клиенти по цял свят. Времето му минава в полети между Европа, Азия и САЩ до деня, в който решава да направи рязък завой и да се върне към българската земя, и с двамата си бизнес партньори и най-добри приятели създава ферма от нов тип.

Проверка по рама

Ето коя жена измества Иван и Андрей като водещи във „Фермата“
„Бих искал да дам добър пример като покажа колко е важно да се отнасяме хуманно към животните и да оставяме минимален отпечатък върху природата с работата си“, казва Венцислав преди началото на деветия сезон, който стартира под мотото „Нишката на живота“ на 4 септември от 20:00 часа в ефира на bTV.

Мисията им е да произвеждат малко, но качествено и екологично чисто месо, като алтернатива на продукцията от конвенционално отглеждани и угоени животни. Днес се грижат за близо 300 крави, а сухите им мезета са ненадминати. В стадата им блеят и овце от старата българска порода „Медночервена шуменска“, а по баирите на фермата им се вият лози.
Стопанинът и участниците в деветия сезон на „Фермата“ отварят нова страница в историята на предаването, вплитайки вечните български традиции в динамиката на модерния свят. Най-българското риалити запазва духа си, но се завръща с обновени правила, битки, визия и лица.

В следващите месеци в стопанството и на Арената ще прелива от емоции, а на финала най-достойният ще грабне наградата от 100 000 лева./show.24-chasa.eu

Магазин за Акумулатори
 

Блиц
Статията Секси каубой е новият стопанин на „Фермата“, става горещо СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ