15 C
София
сряда, април 17, 2024

Сензация в Narod.bg: Алексей Петров свързал митничарка №1 Петя Банкова с Асен Василев

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Ударената от акцията на ДАНС по-рано днес шефка на Агенция „Митници” Петя Банкова е заела високия пост покрай връзката си с финансовия министър Асен Василев, която е осъществена благодарение на… Алексей Петров, разкри Narod.bg.

Петя Банкова, която е в системата от 2002-а като служител на ДОТИ-МВР, минава през ДАНС, за да влезе в митниците, където зае поста директор на 20 февруари 2024-я, преди това бе зам.-директор.

Заповедта за назначението бе на принципала – финансовия министър Асен Василев, като доскорошният началник Павел Тонев стана негов съветник.

Според униформен източник на Narod.bg именно бившият съветник в ДАНС Алексей Петров, екзекутиран на 16 август 2023-а, запознал Петя Банкова с Асен Василев.

Оказа се, че в онзи период Банкова имала специфични отношения с един от охранителите на Алексей, който пък я представил на своя босс, а той пък – на Асен Василев, който я лансира по върха в митниците, отсече информаторът на Narod.bg.

Проверка по рама

Очаквайте още разкрития по скандала само в Narod.bg

Материалът Сензация в Narod.bg: Алексей Петров свързал митничарка №1 Петя Банкова с Асен Василев е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ