12.8 C
София
петък, април 19, 2024

Сензация в Narod.bg: Ето го убиеца на Иво Пилето! Любо Попов размаза нисан за 200 бона на лобното място на Милен Цветков, крие ПТП след райски газ (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Сензационна новина на Narod.bg – убиецът на Ивайло Чобанов – Иво Пилето, осветлен от наш източник като Любо Попов, сина на вносителя на „Филип Плейн” Валери Попов, е сред най-бруталните джигити в София, който има няколко тежки катастрофи зад гърба си.

„Хората трябва да знаят за Любо Попов, защото простотиите му се разрастват, а той все някак успява да се измъкне измежду капките”, пише нашият източник.

Боят от 26 януари 2024 г. на кръстовището на ул. „Златен връх“ и бул. „Черни връх“, при който Иво Пилето изпадна в кома и преди ден почина в болница, не е първото „геройство” на милионерското синче, разкри ексклузивно наш източник.

Дивотията, с която Любо Попов се прочу, се разигра на 12 март 2022-а, когато на джигитът превърна софийския бул. „Черни връх” в състезателна писта с мощния си Nissan GTR за 200 000 лева.

Проверка по рама
Нисанът за 200 000 лева на Любо Попов стана на салата при мелето до мол „Парадайз“

При безумието разглезеният тежкар се надпреварвал с „McLaren“. Финалът е плачевен – бабаитът катастрофа, след като прелетял през кръстовището при мол „Парадайс” към Драгалевци и се забил във волво.

Това остана от волвото, нацелено от разглезеното милионерско синче

На същото място при идентично престъпление загина тв журналистът Милен Цветков навръх Великден преди 4 години, убит от надрусаното милионерско синче Кристиан Николов.

От безумно високата скорост спортният нисан на Любо Попов с регистрационен номер СВ 36..ВТ, цъфнал като майска роза…

Любо Попов оглежда щетите по своето БМВ след ламаренения ад на Околовръстното, МВР отново дреме

Според източника на Narod.bg втората зловеща катастрофа на Любо Попов останала в тайна от разиграла, дори медиите не успели да научат за ПТП-то.

Оказа се, че ламариненият ад станал на 7 ноември 2023 около 3.15 сутринта, когато Любо Попов катастрофирал скъпарско БМВ на Околовръстното със скорост 220 км в час под въздействието на балони с райска газ и със затъмнени прозорци над позволеното от закона. От СДВР, обаче, нито вопъл, ни стон за тежките ПТП-та на сина на Валери Попов… Защо ли?

Материалът Сензация в Narod.bg: Ето го убиеца на Иво Пилето! Любо Попов размаза нисан за 200 бона на лобното място на Милен Цветков, крие ПТП след райски газ (УНИКАЛНИ СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Narod.bg.

Магазин за АкумулаториSource link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ