България

СЕНЗАЦИЯ в Новините Днес: Васил Божков се прибира, Гешев сваля обвиненията срещу Черепа

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Васил Божков се прибира в България чист пред закона! От един месец милиардерът води тежки преговори с много високопоставени лица от политическото задкулисие за условията, при които може да се прибере след 30 месеца принудителна имиграция в столицата на Обединените арабски емирства – Дубай, разкри сензационно източник на Новините Днес от управляващата коалиция.

Както първи съобщихме, на 25 януари 2020-а (събота) хазартният бос изчезна, след като получил информация, че ще бъде арестуван от хунтата ГЕРБ.

Часове преди да излети със своя самолет по курса София-Дубай, милиардерът, познат и като Черепа, бил на работен обяд със съпругата на медийния бос Иво Прокопиев – Галя. На срещата се уговаряло интервю с най-богатия българин пред медия от семейната империя.

Сега отново Новините Днес затваря кръга – Черепа се прибира, след като е постигнал предварителна договорка 19-те обвинения, които получи от прокуратурата на Иван Гешев, да бъдат свалени, хвърли бомба информаторът ни.

Очаквайте само в Новините Днес темата в развитие – къде и кога ще бъде срещата на хората на Васил Божков с ВИП представителите на политзадкулисието за изясняване на условията за завръщането на Черепа

Материалът СЕНЗАЦИЯ в Новините Днес: Васил Божков се прибира, Гешев сваля обвиненията срещу Черепа е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort