7.1 C
София
събота, март 2, 2024

Сглобката готова за ротация! Ясна е съдбата на всеки министър

ПРОЧЕТИ СЪЩО


„Анализът на всички министерства е полуготов в завършен вид”, загатна витиевато съдбата на министрите от сглобката вицепремиерът Мария Габриел преди началото на форума на тема „Нарастващи нужди от подкрепа на отбранителната индустрия и възможности за иновации“.

Организатори на конференцията са Министерството на отбраната, съвместно с Министерството на иновациите и растежа и Министерството на икономиката и индустрията, съобщава БТА.

Габриел каза, че предстои да разговарят с министрите още веднъж по отношение на част от мерките, които да се състоят. Вероятно това ще е последният тест за това кой остава и кой напуска поста си, твърди читател на Narod.bg от редиците на сглобката

Вицепремиерът отбеляза, че трябва да се реши какви са следващите цели, тъй като управленската програма е до края на 2024 г. и по думите ѝ има много ясна цел, която е да се даде устойчивост и стабилност на България.

Това според Габриел означава, че заедно с министрите трябва да се даде продължението на мерките, които са започнати. „За мен е важно разговорите да продължат в много конструктивен и много положителен дух“, каза вицепремиерът.

Проверка по рама

В отговор на въпрос Габриел каза още, че всяка партия има право да отстоява позициите си. До този момент ние сме видели един изключително добър синхрон с парламентарните групи, които подкрепят правителството, твърди герберката.

Материалът Сглобката готова за ротация! Ясна е съдбата на всеки министър е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ