България

ШАПКИ ДОЛУ! Президентът отряза Красимир Дачев от орден „Стара планина” – ще се кичи с медалите от ДС

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Убиецът на бизнеси Красимир Дачев, като истински новобогаташ, лапнал милиони по заповед „отгоре”, питае неистова страст да получи публично одобрение за своята меко казано криминална дейност.

Милиционерският син Красимир Дачев се прави на бизнесмен с менте биография (РАЗСЛЕДВАНЕ)

В серия публикации Новините Днес разказа как бе открадната „Свилоза” (далавера за над 100 милиона долара), за опита на свищовския хитрец да пробута чуждата фабрика на румънски бизнесмен, за връзките му с дървената мафия, за признанието на престарелия схемаджия, че е давал подкупи, за връзките му с „Държавна сигурност”, за укриването на доходи, имотите зад граница и контактите с други сенчести бизнесмени.

Призив на Новините Днес: Изтрийте корупционното петно „Красимир Дачев“ от герба на Свищов (МРЪСОТИИТЕ на приватизатора)

Сега е ред да разкажем за тщеславието на Красимир Дачев и неговия напън да получи държавна награда за „цялостно творчество” в подземния бизнес.

Тук, обаче, тарикатът удари на камък.

Както вече Новините Днес писа, беловласият „топ бизнесмен” се хвали в биографията си, че е „лауреат” на ,,Народен орден на труда-златен“ (Указ 1097 от 05.06.1980 г.) и орден „Червено знаме на труда-златен“( Указ 720 от 05.03.1984 г.).

ПОРЕДИЦА на Новините Днес: „Бизнесменът“ Красимир Дачев, взимал акъл от Тодор Живков, лъсна в афера с фалшиви документи (ПЪРВА ЧАСТ)

Явно обаче дадените му за заслугите към репресивните служби казионни ордени не са му достатъчни и в края на 2021 г. се опита да получи и орден „Стара планина“.

Гешев, пак спиш? Красимир Дачев опита да преметне топ румънски бизнесмен по схемата „Свилоза”

На 9 декември 2021-а служебното правителство (https://www.gov.bg/bg/prestsentar/zasedaniya-na-ms/dneven-red-na-zasedanie-na-ministerskiya-savet-na-08-12-2021-g) одобри предложение до президента на Република България Румен Радев за награждаване на свързания с криминалната приватизация Красимир Дачев с орден „Стара планина“ без лента – първа степен, за „изключителен принос и заслуги към икономическото развитие на страната”.

Грабежът „Свилоза” – как Красимир Дачев открадна предприятие за $100 милиона срещу НУЛА ЛЕВА (СХЕМАТА + УЧАСТНИЦИТЕ)

Промоутърите на Дачев докараха нещата до издаване на указ на президента за награждаването му.

НО! Кражбата на чужда собственост в „Свилоза”, източването на предприятия и изпирането на милиони през офшорни компании, които Новините Днес осветли, едва ли може да се определят като „изключителен принос и заслуги към икономическото развитие на страната“.

Участва ли Красимир Дачев в трафик на крадени автомобили? Защо личният му шофьор се оказа голям шеф в офшорки на назначения милионер? (РАЗСЛЕДВАНЕ)

Явно държавният глава е разбрал истината за стария аферист, защото до награждаване така и не се стигна, което се вижда и от списъка с наградени с орден „Стара планина“, където, за щастие, Дачев не фигурира.

СИГНАЛ до НАП: Криминални сделки между Едоардо Миролио и Красимир Дачев щипнаха 10 милиона евро със „Свилоза – ЗИК” (СХЕМАТА)

В крайна сметка Дачев ще си остане с ордените от ДС и ще се запомни като символ на проваления български преход, ръководен от службите и олицетворен от „бизнесмени” като Исмет Хабан – Стария Фатик и неговите слуги и назначени приватизатори като Красимир Дачев и подобни нему одиозни фигури, които нямат място в съвременна България.

Красимир Дачев лъсна в схеми на дървената мафия за 17 млн.! Как изсякоха Родопите?

Дали от годините – все пак милионерът с тъмно минало е на 72, или заради типичната за олигарсите наглост, свищовският аферист през години е използвал всеки повод, за да удари по Румен Радев в услуга на онези, срещу които президентът вдигна юмрук и поведе народа на протести, които в крайна сметка свалиха мафиотския кръг на Бойко Борисов от руля на държавата.

Новините Днес до прокуратурата: Красимир Дачев дал 6 млн. лв., за да „спести” 20 бона глоба? Какви престъпления прикрива ликвидаторът с изваждане от публичност на „Свилоза”?

Ето само няколко мнения на отрязания от „Стара планина” свищовски хитрец:

На 1 декември 2018-а беловласият аферист извади лайномета:

„В никакъв случай Румен Радев не е олицетворение на единението. Той подклажда негативни емоции и не би трябвало да бъде такъв човек (държавен глава, б.ред)”, се изцепи криминалният приватизатор Красимир Дачев в интервю за Канал 3.

Новините Днес пита: Дачев, от коя година ти е членската книжка в БКП и какво е агентурното ти име в ДС?

30 януари 2019-а: „Агресивният тон на президента е една от причините да не може да се тръгне към дългосрочно национално развитие, с каквато цел самият Радев иска да създаде съвет”. Това излая пред БНР Красимир Дачев от Националния комитет „Единение“ – организация, целяща обединение зад общи национални каузи, т.е., поредният бизнес кръг на оядени „бизнесмени”.

Мафия + бизнес: Гангстерът Исмет Шабан – Фатик прави Красимир Дачев милионер (ДОКУМЕНТ)

На 22 септември 2021-а свилият „Свилоза” ДС наследник казва следното по адрес на президента, който го остави без орден „Стара планина”:

„Очаквам Радева зима, която може да достигне опустошителните размери на Виденовата. Президентът Румен Радев коли и беси от април насам, а държавата лети стремглаво към пропастта, управлявана от служебните му марионетки”.

Сигнал на Новините Днес до НАП: Укрива ли доходи сенчестият милионер Красимир Дачев? (РАЗСЛЕДВАНЕ)

27 септември 2021-а: „Не на президент с пагони. Снизходително-пренебрежително е отношението ми към кандидат за президент с пагони, въпреки че съм офицер от запаса. България има нужда от друг човек”. Така „офицерът” от ДС Красимир Дачев хвърли по Нова поредната плювка срещу Румен Радев, който, за съжаление на приватизатора с бандитски нрав, е най-харесваният политик.

Материалът ШАПКИ ДОЛУ! Президентът отряза Красимир Дачев от орден „Стара планина” – ще се кичи с медалите от ДС е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort