20.2 C
София
вторник, юли 16, 2024

СХЕМИ в Novinite-Dnes.eu: Деси на Ивайло Мирчев се намърда при архитект №1 Здравко Здравков (II част + СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Осветленият с имотни схеми от Novinite-Dnes.eu Ивайло Мирчев набута опасно близката до сърцето си протестърка Десислава Николова при разследвания за имотни схеми главен архитект на София Здравко Здравков. Врътката разкри наш източник, наясно с безобразията в Столична община и чадъра над сюжетите с криминален оттенък.

Музата на корпулентния Ивайло Мирчев, който е толкова ценен от ПП-тата, че не попадна в 50-ото Народно събрание, има нова работа, след като се наложи да напусне сладкия пост на секретарка на бившият вече зам.-министър Михаил Стойнов, който снимаше кода на машините за гласуване с телефона си…най-близките, ако не ударят едно рамо или каквото там, за да получиш нова работа…

Така отскоро Деси Николова е на поредния благ пост при Здравков. Дали назначаването на близката приятелка на Ивайло Мирчев на работа при главния архитект е лакмус за връзката на жълтопаветника с главния архитект, а оттам и паралел с чадъра над имотните безобразия на Мирчев – чакаме информация от разследващите.

Абсурд в Novinite-Dnes.eu: Деси Николова дирижира ПП-ДБ „калинките”, докато е в болнични от декември (СНИМКИ)

Факт е, обаче, че ревливата протестърка, както се полага на „умнокрасивитета”, вече кара не един, а два мерцедеса. Единият е модел CLK, другият е CLS за около 20 000 лв. и 300 „коня” под капака. Дали Ивайло Мирчев е спонсорирал покупката на четириколесните играчки, да каже жена му след проверка на семейния бюджет.

Проверка по рама

Очаквайте част III за интимния бизнес триъгълник в Novinite-Dnes.eu

Материалът СХЕМИ в Novinite-Dnes.eu: Деси на Ивайло Мирчев се намърда при архитект №1 Здравко Здравков (II част + СКАНДАЛНИ СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ