18.8 C
София
вторник, април 16, 2024

Shogun Season 1 / Шогун Сезон 1 2024 Онлайн. Къде да гледаме Shogun Season 1 / Шогун Сезон 1 2024 , резюме и информация за филма.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не забравяй да споделиш статията с твоите приятели в социалните мрежи !

Действието ни пренася в Япония през XVII век и борбата за власт, която ще доведе до установяването на шогуната Токугава. В центъра на историята е даймьото лорд Йоши Торанага (Хироюки Санада), който е изправен пред угрозата за живота си, след като враговете му в Съвета на регентите са се обединили срещу него. В този момент мистериозен европейски кораб е намерен заседнал в близкото рибарско селище, а неговият лоцман Джон Блекторн (Козмо Джарвис) носи тайни, които биха могли да помогнат на самурая да наклони везните на властта в своя полза. Партньорството между двамата работи и в полза на Блекторн, който също има врагове, с които трябва да се справи – свещениците йезуити и португалските търговци. Така съдбите на двамата мъже – японски господар самурай и английски моряк, стават неразривно свързани, а в центъра им попада тяхната преводачка – Тода Марико (Анна Савай), мистериозна благородничка, наследничка на опозорен род, която е приела християнството. Докато служи на своя господар лорд Торанага, тя трябва да балансира между дълга към него, приятелството си с Блекторн, новата си вяра и верността към покойния си баща.

 • Жанр: 2024, Военен, Драма, Сериали
 • дата на излизане: 29-02-2024
 • Ако Shogun Season 1 / Шогун Сезон 1 2024 представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
  Гледай Shogun Season 1 / Шогун Сезон 1 2024 Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

  Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

  Проверка по рама

  Филми онлайн без реклами

  ПРОЧЕТИ СЪЩО

  ПОСЛЕДНИ НОВИНИ