България

ШОК: Братът на Христо Стоичков става депутат на Мая Манолова (как се правят пари в парламента?)


Братът на Христо Стоичков – Цанко, е пред грандиозно финансово фиаско. В момента лежащият на славата на батко си глезеник е налазен от пълчища лихвари и данъчни, на които дължи стотици хиляди левове, разкри Новините Днес.

В случай, че не върне парите, Стоичков може съвсем скоро да остане буквално на улицата, гол и бос като цървул, пише „Уикенд”.

Като изход от батака братът на Камата виждал влизане в политиката с партията на Мая Манолова, после вече ставало лесно да се скубят пари без да си дава голям зор.

У нас това поприще е способно буквално за няколко месеца да превърне и голтаците в милионери. Стига да изпълняват желанията на стоящите зад тях мутри и олигарси, разбира се.

Макар и абсурдни, плановете на Цанко Стоичков може да се превърнат в реалност, обясняват запознати. Наши източници твърдят, че е доста вероятно Цанко да стане част от листите на коалицията „Изправи се, БГ! Ние идваме” на Мая Манолова за изборите през ноември.

Проверка по рама

Твърди се, че основен лобист за кандидатурата му е Татяна Дончева. В случая нахаканата юристка изпълнява молбата на своя патрон и основен спонсор Гриша Ганчев, който пък е пръв приятел на Христо Стоичков. Очаква се брата на Камата да попадне на избираемо място в листите, от квотата на нейната партия „Движение 21”.

Слабограмотният Цанко едва ли има качества и способности за депутат. С фамилията си, обаче, това едва ли ще е проблем, след като купищата анонимници се набутаха в парламента без и капка от реномето на Камата.

Материалът ШОК: Братът на Христо Стоичков става депутат на Мая Манолова (как се правят пари в парламента?) е публикуван за пръв път на Новините Днес.


Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button