21.3 C
София
понеделник, юни 5, 2023

Шок и сълзи в „Хелс Китчън“ след изненадващото напускане на… ВИДЕО

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Снощният епизод на кулинарната надпревара „Хелс Китчън“ предизвика истински шок в зрителите, защото изненадващо шоуто напусна един от най-колоритните участници този сезон – врачанката Цветомира.
Устата врачанка си свали престилката и я връчи на шеф Виктор Ангелов само 3 седмици преди големия финал в риалити формата, загубвайки окончателно шанса за наградата от 100 000 лева.

Ето какво още обещаха на големия победител в „Хелс Китчън“ СНИМКА„Кифла, не кифла, колко на 18, още ученици, биха се впуснали на такъв формат и то да е и нещо свързано с образованието им? Браво! Достойно представяне и дано в бъдеще да ѝ се получат нещата и то в тази посока“, гласи един от многото коментари малко след края на епизода в социалните мрежи.

Проверка по рама

Станислав от „Хелс Китчън“ вдига сватба с гримьорка ВИДЕО
„Много трогателни бяха думите на шеф Ангелов! Харесвам как намира винаги най-точните думи и в тази мелачка ги учи на много истини в живота! Дано да са го слушали внимателно! А Цвети ще ми липсва! Предаването с нея беше цветно и свежарско! Аз хареквах това,че шеф Ангелов я насърчаваше и подкрепяше! Пожелавам и много успехи и да не изневерява на себе си!“, се казва в друг./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Шок и сълзи в „Хелс Китчън“ след изненадващото напускане на… ВИДЕО е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ