България

Сигнал до МВР: Тази вечер през Капитан Андреево дилъри на ГЕРБ и ДПС ще вкарат милиони за купуване на гласове, кой митничар ще пусне парите?

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Дилъри на мафиотската мегаструктура ГЕРБ – ДПС ще опитат тази нощ да вкарат от Турция в България огромна сума пари, които трябва да отидат за осигуряване на гласове за кандидата за президент на мафията Анастас Герджиков. Такъв сигнал е получен в специалните служби, научи Новините Днес.

Парите ще минат през „Капитан Андреево“, като престъпниците имали и предварителен план кой точно митничар от вечерната смяна ще си затвори очите и ще пропусне огромния кеш.

Според информация на Новините Днес мафиотите от коалиция „Магнитски“ са бесни на МВР заради продължаващата акция на ГКПП „Капитан Андреево“ срещу контрабандните канали от Турция към България. Заради вече тридневното струпване на полиция на пункта и яките проверки там, парите за купуване на гласове още не са влезли у нас. Опитът ще бъде направен тази нощ.

Новините Днес припомня, че десетки автобуси с изборни туристи от Турция, пренасящи тонове контрабандни стоки, задръстиха граничния пункт.

Проверка по рама

На сайта си МВР публикува и снимки от операцията, които показаха мащаба на далаверата, която ходещите бюлетини на Ердоган се опитват да въртят, докато пътуват към урните в България.

При проверките е открит цял тир с нелегални цигари, пътуващи към Европа по турски контрабанден канал, обясни източник на Новините Днес от мястото на събитието.

През последните дни ЕС, към който уж принадлежим още от 2006 г., гледа напълно безучастно как Анкара диктува изборната кампания с откритата агитация за ДПС на първия тур и със скритата помощ за ГЕРБ на балотажа, който ще определи посоката ни на развитие за следващите пет години.

Вероятно Ердоган, когото домораслият тартор на шайката Бойко Борисов обича да копира, е повярвал, че може да дърпа конците на българската политика и да диктува работата на нашите специални служби от трона си в Анкара, местейки като пешки цели 350 000 изселници с право на глас у нас.

По смисъла на тази извратена логика султан Ердоган дори изпрати протестна нота заради рутинна операция на МВР, НАП, Агенция „Митници” и Автомобилна администрация, която имаше за цел стопиране на нелегалния трафик на стоки от Турция към България.

Фактът, че днес десетки автобуси с изборни туристи блокираха границата на път към секциите за балотажа утре, трябваше ли да отмени спецакцията на нашите служби, за да е доволен султанът?

Магазин за Акумулатори

Да, ама не, акция имаше, нелегалните стоки бяха изсипани на купища, за да се видят от целия свят, дори тирът с криминално внесените цигари беше документиран и разпратен до медиите.

Ситуацията се свежда до простата дилема дали да гоним интересите на България със стопирането на контрабандата, или да угаждаме на Реджеп Тайип Ердоган, от когото, очевидно, някои бг политици се възползват доста рационално в мигове на изборно падение.

Всичко опира до въпроса ние вилает на Турция ли сме, или държава от ЕС? Отговор ни дължи Бойко Борисов, хукнал след последната спасителна сламка преди пропадането в политическото гробище – президентския пост.

Материалът Сигнал до МВР: Тази вечер през Капитан Андреево дилъри на ГЕРБ и ДПС ще вкарат милиони за купуване на гласове, кой митничар ще пусне парите? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button