15 C
София
сряда, април 17, 2024

Сигнал до Narod.bg: Министър бута депутатска любовница за шеф на Национален фонд „Култура”

ПРОЧЕТИ СЪЩО


След поредица от назначения на хора, които нямат нищо общо с културата, за което Narod.bg писа, министър Кръстьо Кръстев надмина себе си с пробутването на депутатска любовница на благ пост часове преди да сдаде властта. Очаква се в сайта на Министерство на културата да бъде публикувано съобщение за назначаване на нов шеф на Национален фонд култура, който далеч няма да е случаен, гласи нов сигнал до Narod.bg.

Министърът в оставка не би трябвало да прави такива назначения в период на смяна на властта, а да остави това решение за следващия министър.

Кръстьо Кръстев обаче много бърза да назначи нов шеф на НФК, преди да напусне министерството, защото ако не е министър, няма да може услужливо да обслужи важни персони.

Депутатът Петър Николов

Причината за това бързане е, че трябва да уреди на поста Диана Димитрова, жената с която Петър Николов – зам.-председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите, живее на съпружески начала.

След като вече не е щастливо женен с три деца, г-н Николов явно е решил, че новата му спътница в живота, заслужава хубава нова работа – и ето министър Кръстьо Кръстев е готов да услужи бързо, за да уреди Диана Димитрова, завършва сигналът до Narod.bg.

Проверка по рама

Материалът Сигнал до Narod.bg: Министър бута депутатска любовница за шеф на Национален фонд „Култура” е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ