България

Сигнал до Новините Днес: Ченге от СДВР натиска фирми да зареждат само в 2 вериги бензиностанции

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Ченге от СДВР привиквал собственици на транспортни и строителни фирми, които по презумпция разполагат с повече МПС-та: автобуси и строителна техника, и им казвал да зареждат машините си само в две точно определени бензиностанции.

Това гласи сигнал до Новините Днес, кой публикуваме за проверка на достоверността от „Вътрешна сигурност” в МВР и Комисията за защита на конкуренцията.

Източникът ни твърди, че полицаят от Икономическа полиция към СДВР Момчил Петров натискал бизнесмените да пращат своте шофьори само на бензиноколонките на малко познатите вериги „Интерспийд” и „Еко Петрол”, за да правят оборот предвид космическите цени на говирата.

Според сигнала ченгето заплашвал собствениците на строителни и транспортни дружества, че ако не изпълнят „молбата” му, щял да се постарае да им вгорчи живота с постоянни призовки в полицията, докато клекнат.

Смята се, че точно тези две вериги са изкупили всички малки бензиностанции на Гриша Ганчев и сега имали нужда от приток на клиенти, за да разширят бизнеса си.

Остава висящ въпросът какъв е мотивът на полицай Момчил Петров да прилага несъвместима със службата му преса над бизнеса – дали финансов или е форма на някаква зависимост от босовете на двете петролни компании, пише в сигнала до Новините Днес.

Материалът Сигнал до Новините Днес: Ченге от СДВР натиска фирми да зареждат само в 2 вериги бензиностанции е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort