България

СИГНАЛ до Новините Днес: Депутат и кмет от ГЕРБ трупат имоти в Плевенско, плашат жертвите с Бойко (Цацаров и Гешев опънаха чадър над клана Лачовски)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Антикорупционната комисия КПКОНПИ на Сотир Цацаров и Специализираната прокуратура под контрола на Иван Гешев са опънали чадър над престъпленията и фрапиращия конфликт на интереси, в който е навързана родата на депутата от ГЕРБ и областен координатор на хунтата в Плевен Валери Лачовски!

Пореден сигнал за безобразията на местния гербопитек №1 бе отправен до Новините Днес. Според очевидеца Валери Лачовски вече прави опити да въздейства на общинските съветници от ГЕРБ-Плевен и заедно с Григор Горчев да придобият общински имот и да попречат на болница „Сърце и Мозък” да построят поредното разширение, нужно за пациентите.

„По-силни от хаоса”? Водачът на ГЕРБ в Плевен Валери Лачовски – разследван от КПКОНПИ за семейния октопод в Кнежа (вижте криминалните типове в листата)

Очевидци са станали свидетели на скандал как Лачовски заплашва и отправя закани за саморазправа от името на Бойко Борисов към общински съветници от мутренската партия в Плевен.

Проверка по рама

Вече е постъпила и жалба срещу брат му – кмета на Кнежа Илийчо Лачовски, че с огромна сума под масата от енергиен бос си е купил поста на местните избори през 2019.

СИГНАЛ до КПКОНПИ! Кандидат-депутатът на ГЕРБ Валери Лачовски смуче милиони от Кнежа – брат му е кмет, майка му има мед. лаборатория, а жена му – охранителна фирма

Публична тайна е, че двамата братя Валери и Илийчо изнудват земеделските производители в района за подкрепа срещу това да им се отпуска общинска земя. Недопустимо е на гърба на народа в Кнежа двамата братя от ГЕРБ да превземат всички държавни лостове, за да може градът да работи за тяхната рода.

ГЕРБ-Плевен до Новините Днес: Бойко, не те ли е срам? Даниел Митов ни пробутва калинки, раздават се пари на едро за купуване на изборите (ПИСМО на отвратени от Борисов)

Интересен факт изскочи на изборите на 14 ноември как преференциите, които иначе бяха за Валери Лачовски, изведнъж се прехвърли на калинката Десислава Трифонова, която вместо да бъде разследвана, се промуши в НС през задния вход като депутат от ГЕРБ.

На изборите пред април и юли Лачовски събра близо 2500 преференции.На изборите ноември изненадващо падна на 600 преференции, като рестото отиде за некадърната калинка на Мутрата Десислава Трифонова.

Магазин за Акумулатори

СКАНДАЛ в Новините Днес: Сенчест бизнесмен държи Бойко с нарко компромати! Убиецът на ГЕРБ-Плевен набута любовница в листата, Бойко си трае

Какво ли е станало? В същото време напълно непознатата Трифонова ,която също е от Кнежа, събра близо 2000 преференции. Това не е ли купен и контролиран вот?, пита информаторът на Новините Днес

Материалът СИГНАЛ до Новините Днес: Депутат и кмет от ГЕРБ трупат имоти в Плевенско, плашат жертвите с Бойко (Цацаров и Гешев опънаха чадър над клана Лачовски) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button