България

Сигнал до Новините Днес: ДПС гони пиарката Велислава Кръстева заради „страшен гаф“

Движението за права и свободи гони своя дългогодишен пиар и депутат Велислава Кръстева току преди изборите на 14 ноември, сигнализира до Новините Днес източник от партията на Ахмед Доган.

Първата стъпка в отлюспването на Велислава е нейното изчегъртване като водач на ДПС-листата в Плевен, откъдето обичайно влиза в парламента.

Лично Делян Пеевски, който се завърна в политиката и сега е кандидат за депутат от Велико Търново, настоял Велислава да не участва в кампанията му.

Според източникът Кръстева изпаднала в немилост заради страхотен гаф, който, обаче, си е вътрешнопартийна работа и не е нужно да се коментира.

Проверка по рама

Заради издънката вече се чуват силни гласове Велислава Кръстева да бъде освободена изцяло от всичките ѝ ангажименти в ДПС, ясен бе информаторът на Новините Днес.

Заради пропадналата ѝ кариера в момента Велислава била бясна и сипела клевети наляво и надясно, въпреки че фактите говорят сами по себе си – Кръстева няма нито една номинация в Плевен.

Въпреки това пиарката съскала, че всички я провалили на изборите, всички били виновни за бедата ѝ, само тя е цялата в бяло, завърши източникът на Новините Днес.

Материалът Сигнал до Новините Днес: ДПС гони пиарката Велислава Кръстева заради „страшен гаф“ е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort